pa 800 işlemleri kayd etme nasıldır ?

saliverdim

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
diyelim ses editledik kayd etmek için ve org acılınca artık ömürlük ole kayıt kalması için ne ypabiliriz?

ses edit
pad edit
style edit
ve org ayarları edit

4 işlem için ömürlük kayd et butonu hangisidir

Cevap: pa 800 işlemleri kayd etme nasıldır ?

Sözünü ettiğiniz ayarların bulunduğu sayfalarda kilit işareti vardır.Ayrıca "Global"den de tüm klavye için geçerli ayarları yapabilirsiniz.

diyelim ses editledik kayd etmek için ve org acılınca artık ömürlük ole kayıt kalması için ne ypabiliriz?

ses edit
pad edit
style edit
ve org ayarları edit

4 işlem için ömürlük kayd et butonu hangisidir

misal sesi editlediniz veya ritimi editlediniz,
tırnaktan kayıt edin
ses için write perform
ritim için write style seçin,
diğerlerinide bu şekilde kayıt edin pad v.s
seti tam istediğiniz şekilde ayarladıktan sonra set hep aynı şekliyle kalsın diyorsanız ömürlük olsun diyorsanız seti yedekleyin,
yedeklediğiniz sette hep sizin ayarlarınız olacaktır,en güzeli yedeklemektir,

arkadaşında dediği gibi globaldende ayarlayabilirsiniz,
editlemeleri kaydederken kilitleri kaldırmanızda gerekir,

hocam birde sound ceck yapmayı öğretirmisiniz nerden yapabilirim genel mix ayarını ?

hocam birde sound ceck yapmayı öğretirmisiniz nerden yapabilirim genel mix ayarını ?

Çok detaylı bir mevzu bu.Global içinden bir yer var üstadım.Oraya girince "Master" bilmem ne yazıyordu.Oradan high-mid-tiz ayarını yapabilirsiniz.Genel ses ayarını ekrandaki "Volume" tuşuna basarak da ayrı bir şekilde ayarlayabilirsiniz.Drum, acc ve bass ayarı bu şekilde:Eğer ritme özel bir ayar yapacaksanız bu defa da yine "Volume" tuşuna basıp "Track Select"e basıp ritmin ayarlarını görebilirsiniz.Kurcalamadan bulmanız çok zor.

Çok detaylı bir mevzu bu.Global içinden bir yer var üstadım.Oraya girince "Master" bilmem ne yazıyordu.Oradan high-mid-tiz ayarını yapabilirsiniz.Genel ses ayarını ekrandaki "Volume" tuşuna basarak da ayrı bir şekilde ayarlayabilirsiniz.Drum, acc ve bass ayarı bu şekilde:Eğer ritme özel bir ayar yapacaksanız bu defa da yine "Volume" tuşuna basıp "Track Select"e basıp ritmin ayarlarını görebilirsiniz.Kurcalamadan bulmanız çok zor.

İlginizi çekerse sitemizde ben bu konuda bir açıklama yapmıştım pa500TR için ben orada yukarıda yazılan konu ile ilgili oldukça detaylı bir açıklama yapmıştım Umarım size yardımcı olur...
http://www.trakyamuzik.net/korg-pa5...eslerin-ses-duzeylerini-ayarlama-anlatim.html

genel ekrandaki volume derken sanırım style modu yani.ama bu sanırım sadece o anki ritm içni diymi ?

ben yine globalden bakmaya calısayım

Siz bence dediğim linki bir tıklayın ve bakın acaba isteğiniz ile aynı şeyden mi bahsediyoruz..Saygılarımla