Arkadaşlar oturduğum site yüzünden klavyenin sesini istediğim kadar açamıyorum malummmm altlı üstlü komşular.Kulaklık alma kararı verdim.Sizce pa800 de kullanabileceğim en iyi kulaklık marka model bilen varmıdır.Yardımcı olursanız sevinirim
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
philips
ben bu kulaklığı tavsiye ederim.hem soundu güzel veriyo hem de 2 senedir kullanıyorum tık demedi.
Bu model çok güzel fakat bir yerden sonra kulağı yoruyor.SONY MDR-P80 alabilirsin.Çok hafif ve rahattır.Fiyatı da 30-40 TL.Tam senlik yani.
SENNHEISER HD 650 Kulaklık aldım.Şöyle oldu media markete gittim.Yardımcı olan arkadaşlar en iyi kulaklık SENNHEISER HD 650 var ama oda 1 tane ve teşhir malıydı.Nekadar dedim 250tl dediler ama biraz kullanılmış sungerleri eskimiş gibiydi.Rica ettim konuştum 150 tl ye hemde sünger değişimi için kendileri tekrar garanti kaşelerini vurdular.Çok mükemmel ses aldım.Ayrıca sünger değiştirmeyede gerekyok![]()
![]()