PA 800 Güncelleştirdiğim Setim

Cevap: PA 800 Güncelleştirdiğim Setim

arkadaşlar eleştiri yapanlardan bişey göremedik set 10 numara armut piş ağzıma düş yok balans ayarlarınıda siz yapıverin.

çok güzel bir paylaşım.. ellerine sağlık arkadaşım.. sayende eksiklerimizi giderdik setimizde.. devamını bekleriz..

gereksiz yorum yapanlara uyarımdır.. işi geyiğe vurmayınız ciddiyetimizi koruyalım..

admın kardesım sana ınanamıyorum bu arkadas bı yerlerden bulmus rıtmlerı ama kıtlerı yanlıs dızmıs ayrıca son guncelledıgı set tamamı tosunpaşa karma roman set tir sımdı yukledım sok oldum sadece 5 10 ritm koymus onlarda cogu bozuk çalsııyor mılletı kandırmayın lutfen

ben nerden eklediğini bilemem bendeki org 8dk set 16 dk mi ondan bende düzgün çalışmayabilir ayrıca emeğe saygımız var düzgün çalışmaması bana çok garip geldi çünkü düğünde kullanıyorum demişsin

çok güzel bir paylaşım.. ellerine sağlık arkadaşım.. sayende eksiklerimizi giderdik setimizde.. devamını bekleriz..

gereksiz yorum yapanlara uyarımdır.. işi geyiğe vurmayınız ciddiyetimizi koruyalım..

seti yükleyip orgu bozulan arkadaş var , benim orgta kasmaya başladı seti hemen sildim orgtan.. arkadaşımız birşeyler yapmaya çalışmış ama ciddi anlamda riskli bi set..sesi maxta açsak farkında olmadan kolonları patlatıp orga hasar verebiliriz.!! seti deneyenlerin görüşlerini bildirmesini desteklemeniz gerekirken uyarıyorsun timur abi yakışmıyor.. genede uğraşıp birşeyler yapmış helal olsun, ellerinede sağlık...

arkadaşlar içerisinde işe yarayan dosyalar var.. paylaşıma saygı gösterin..

ARKADAŞLAR İSTEYEN YÜKLESİN İSTEMEYEN GİTSİN PARAYLA RİTM ALSIN ADAM İNSANİYETLİK YAPMIŞ SET PAYLAŞMIŞ BALANCESİNİ DE SİZ AYARLAYIN HERŞİYİN BİR EKSİ Ğİ VAR DIR neyin kafasını Yaşıyorsunuz anlam veremedim resul hocam sen güzel bir demo koy bunlar görsün şuan elimde pa800 olsa ben koyardım demoyu çünkü resul hocam ilk seti bana verdi saolsun denemiştim çok da iyiydi hocam siz demo koyun bunlar görsün nasıl set olduğunu:)))

mehdii güzel kardeşim merak etme sen biliyosun albüm yapım aşamasındayım setimi tekrardan yeniledimm hatta şöle bişide yapıcamm şimdii direk albüm demsu diye paylaşıcammm beğenen den de beğen meyenden de allah razı olsunnn ..

arkadaşlar ben burda yeniyim nasıl set paylasılcak bilemiyorum yardımcı olun ben size kıyak set atayım

Allah razı olsun sağol hocam