pa 800 doğu seti kullanan varsa paylaşabilir mi? acaba

Cevap: pa 800 doğu seti kullanan varsa paylaşabilir mi? acaba

besbur v4 bende kullanıyorum arkadaşta gırani bablekan vs. yok bu ritimleri birileri payşaşırsa monte edebiliriz saygılar bu arada ayrıca set on numara en güzel düzenli set

bende ritimler var ama sesler yok sizde sesler varmı granı sesler

korg pa800 için adam gibi set yok malesef varsada toplaman gerekiyor doğu güneydugu bölsesine yöresel oyunlarına hitap eden sesler ritimler çok aranıyor ama bunu yapanda paylaşmıyor bencillik yapıyorlar çok pa800 gördüm ama 5/8 helef ritimleri bablekan,xerzane,cida,gırani vb. oyunlar için ses ve ritim bulamadım var ama dinledigim kişiler vermiyor paylaşmak istemiyor parası ile bile vermiyorlar bukadar kibirli paylaşmaktan acizler..

doğru diyon kardaş

insanlarımız bencil bende doğu batı ritimler var çok güzel ama sesler o kadar iyi denilmez isteyen varsa ona yollarım hiç sıkıntı yok ne var yanı insanlık öldümü yani 05352172645 arasın tc dosya yoluyla yollarım

tesekkuurlerrr

var olan şimdiye kadar bizle paylaşırdı kimi ben gönderirim diyenler hani paylaşında bizde yararlanalım yok facede yok telefonla arayın burada paylaşın yararlanalım bu kadar basit kişiye özelmi gönderiyonuz.....

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri