Pa 800 den ses silmek

KARTAL7621

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Pa 3 X
Arkadaşlar pa 800 ümde yüklü bir set var ama bazı sesleri kullanmıyorum örneğin Cura Sample sesi nasıl silip orgda yer açabilirim. kendim saund media erase bölümünden silmeye çalıştım fakat sadece adını siliyo yer açılmıyor yardımcı olursanız çok makbule geçecek.Şimdiden Teşekkürler.

Cevap: Pa 800 den ses silmek

dostum medıa erasede sadece adını sılersın.saund-record-menu-multısample sag uste tırnak ac seceneklerden deleteyı sec ve sılmek ıstedıgın sesı secıp delete yap ok

Yardımların için teşekkürler.

dostum medıa erasede sadece adını sılersın.saund-record-menu-multısample sag uste tırnak ac seceneklerden deleteyı sec ve sılmek ıstedıgın sesı secıp delete yap ok

selam kardeş ya ben sound-record-menu tıkaldım ama tekrlekle baktıgımda 39 tane ses var oysa banklar full dolu neden 39 gösteriyor acaba

v2 kulanıyorum ve 20 ses kulanıcam var bende 200den fazla silmek istiyorumda

39 sample ses var sadece demekki. geri kalan userdeki sesleriniz orgun kendi sesleriyle yapma ses.

bişey sorabilir miyim ? peki bu sesleri nasıl sıralayacağım :( ban 10 daki sesi 1 e nasıl acağaım