pa 800 bi kaç soru yeni aldım ?

saliverdim

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
örneğin split yapmışım ama kapatıp acçınca geçmiş oluyor acaba orgun istediğim gibi açılmasını sağlayabilrmiyim hangi tuş ile ?

diğer sorum ise akorlarda koma gelmiyor umarım vardır caresi

3.sorum ise akorları değiştirmek için illa 3 tuşada basmak gerekiyor.ketronda ve rolandlarda böle değildi umarım çözümü vardır.

birde asssgnable slider i çözemedim ses acmanın orda

çözemediğim bişeyde ritm değişince illa sesde değişiyor değişmesin

teşekür ederim

Cevap: pa 800 bi kaç soru yeni aldım ?

örneğin split yapmışım ama kapatıp acçınca geçmiş oluyor acaba orgun istediğim gibi açılmasını sağlayabilrmiyim hangi tuş ile ?

diğer sorum ise akorlarda koma gelmiyor umarım vardır caresi

3.sorum ise akorları değiştirmek için illa 3 tuşada basmak gerekiyor.ketronda ve rolandlarda böle değildi umarım çözümü vardır.

birde asssgnable slider i çözemedim ses acmanın orda

çözemediğim bişeyde ritm değişince illa sesde değişiyor değişmesin

teşekür ederim

Hocam bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyım orgum kapalı ezbere yazıcam
1:akorları tek tekde basabilirsin işlem:menu+preferences+chord recognıtıon menüsünü expert olarak ayarla
2:volume düğmelerinin yanında SINGLE TOUCH düğmesi var onun ışığı yanıyorsa ritimle birlikte sesde değişir onu kapat
3:akorlara koma vemek için:menu+preferenceres+scale mode+all tracks olarak ayarla
4:asıgnable slıder :pad ve seslerin volumunu ayriyetten kontrol etmek için ayarlanabilir mesela
5:bütün bu ayarları yaptıktan sonraekran normal pozisyonda iken sağ en üst köşede küçük bir okla beliren menü tuşu var onu tıkla ve wrıte global-style setup sec ok de org o şekilde acılacaktır umarım faydası olur
HAYIRLI ÇALIŞMALAR