pa 800 alırken eski mi yeni serimi nasıl anlarım?

Cevap: pa 800 alırken eski mi yeni serimi nasıl anlarım?

bır oncekı mesajımda alıntıda yazılı farklar fakat arkadaslar v2 tercıhınde ram yanma olayını onemsedıklerı ıcın soruyorlar ben ole zannedıyorum...

Bir romanyali talip olmustu benim pa2x e zamaninda sormustu bu seri numarasini demekki bunun icin sormus cok bilmis ise yaramaz :)

evet ben bi tek ram yanma olayı için sordum..şimdi anlamdığım şu : 300 ile başlayan seri nolarda yanma daha sık oluyor sebebi v1 olması

buraya kadar tamamsa o zaman 300 başlayn bir pa 800 alırım v2 yüklerim ve 600 le başyan klavye ile %100 aynı sonuç verir (ram yanma konusu için)

hocam doğrumu anladım acaba sadece olay yazılmmıdır yani ? boşuna 600 ile başlayan aramiyimde :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

v1 - v2 ne işe yarar fark nedir arkadaşlar saygılar

evet ben bi tek ram yanma olayı için sordum..şimdi anlamdığım şu : 300 ile başlayan seri nolarda yanma daha sık oluyor sebebi v1 olması

buraya kadar tamamsa o zaman 300 başlayn bir pa 800 alırım v2 yüklerim ve 600 le başyan klavye ile %100 aynı sonuç verir (ram yanma konusu için)

hocam doğrumu anladım acaba sadece olay yazılmmıdır yani ? boşuna 600 ile başlayan aramiyimde :)

arkadaşlar v2 de ram yanmıyo diye bişey yok,pa800 64 ram lerin hepsinde ram yanabilir,sonuç itibariyle 64 mg ramlarda sıkıntı var,

versiyon 1 olan pa800 de aynı
versiyon 2 olan pa800 de aynı

v1 deyince pa800 ün ilk çıkan serileri,piyasaya ilk sürülen pa800ler,birazda modeli düşük pa800 diyebiliriz :)

ram yanması ve ufak defek diğer sorunlar v1 de daha çok oluyor diyorlar,
korgun v1 lerden şikayetler üzerine pa800 ü yeniden elden geçirip piyasaya sundu,tutupta pa800 ün içini komple değiştirmedi tabi,ekran ışığı değişik başka değişik bişey olacağını sanmıyorum

bence sıkıntı v1 v2 de değil,pa800 64 mg ramlarda sıkıntı var,en iyisi 128 veya 256 ram taktırmak,v2 de de ram yanması oluyo,

v1 v2 lerde fiat farkıda yok aynı,

Moderatör tarafında düzenlendi:

bu zamana kadar 128 veya 256 mb ram hiç yanmamış mı ? 80den 800'e geçemiyorum her gün yeni bir haber çıkıyor. dün bir müzisyen abimle sohpet ediyordum. o da v1'in sağlam olduğunu v2'lerde sorun olduğunu söyledi. net bir açıklama yapmıyor ki kimse. bilgilendirirseniz sevinirim. saygılar..

en son serı sıfır 603 ıle baslıyan var bence 602 serı nosuyla baslıyan bulursan rahat edersın

hepsi aynı tek fark ekranı.v1 de floresan v2 de led.ben ikisini de kullanmış birisi olarak bundan başka fark göremedim.64 mb rami ikisinde de yaktım :D sonra ikisini de 256 yaptım :D

bu zamana kadar 128 veya 256 mb ram hiç yanmamış mı ? 80den 800'e geçemiyorum her gün yeni bir haber çıkıyor. dün bir müzisyen abimle sohpet ediyordum. o da v1'in sağlam olduğunu v2'lerde sorun olduğunu söyledi. net bir açıklama yapmıyor ki kimse. bilgilendirirseniz sevinirim. saygılar..

bu arada arkadaşlar ram öyle kolay kolay yanmıyor,bazı arkadaşlar ram yanacak diye seti bile değiştirmeye korkuyolar :)

ramınızin yanmaması için yüksek mg'lı set yüklemeyin,pa800 konusunda bişeyler söylemekten herkes korkuyor,orga bişey olurda benden bilinir diye,ama yukarıda ALLAH var pa800 e bi ram feda olsun,saundu yeter ritimlerindeki seslerindeki tatlılık mükemmeliyet yeter arkadaşlar,