pa 80

cengizhan doğan

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 80
yeğenlerim korg pa 80 için grani elektro sesi arıyorum acaba kimde var veya nasıl yapılır lütfen yardımcı olurmusunuz..saygılar.

Cevap: pa 80

Üstat kullandığınız kartı söylemeniz gerek ve hangi kartı kullanıyor iseniz o karta ait ses rtim veya set aramalısınız diğer şekilde değişik bir karta ait bir paylaşım sizde randıman vermez ve işinizi görmez. Saygılarımla,

önce teşekkürler. cevo kart kullanıyorum yani cevo ses ve ritimleri olan kart saygılar.

Türker Multy Kart a ait biliyorsunuz 24 adet set var bu setlerdeki Performans seslerinde mevcut olan Elektro Bağlama seslerini kullana bilirsiniz. Tek tek yükleme şansınız var. Lakin Grani den kastınız 2/4 lük rtim çalarken 6/8 lik hesabı şu çaldığınız nırini nırini nırini tarzı Bağlama ise onu bulmak zor. Çünkü Notalı falan değil, Ritmi metabolizmasına ters :) Ben o şekilde çalsam inanki bağlamayı bırakırım dersem yeridir. Acemice bir şey. Lakin Profösyönel anlamda Elektro Bağlama sesleri arıyor iseniz sitemizde çok. Musty Card Setinde de çok güzel bağlamalar var denemenizi isterim. Nacizane fikrimi yazdım umarım yanlış anlamazsınız. Kolay gelsin. Saygılarımla,

teşekkürler ve saygılar alkanıza .