- Enst.
- Korg Pa800
Cevap: pa 80 yavaş yavaş bitiyomu ?
arkadaş amele aleti pa80 demişsin sen ne kadar piyanistsin ki pa80 cilere amele diyebiliyosun ? bende birçok arkadaş gibi pa80 kullanıyorum ama eğer ben ameleysem seni bi görmek isterim ...
bence sx 3000 pa80 den sound ses kalitesi kasası tuşesi olarak çok daha üstün bir alettir ben pa80 de kullandım oradan biliyorum benim piyasada program yapmadığım org yok bir pa2x ve tyros3 ile program yapmadım yoksa onlarıda program haricinde çok çaldım ben org alırken ne istediğini bilen bir kişiyim öyle burada yorum yapan bilgisiz insanlara göre karar veremem ben pa80 e kötü demedim sadece sx3000 den iyi değil dedim afedersiniz ama benim lesli efekti hiç umurumda bile değil bir ara i30 kullandım hiç sample ses yoktu ama canavar gibi sound vardı orgta önemli olan sound
pa80 nin önü açıkmış güleyim bari ne yeni ses var hani göremiyoruz
sx3000 de türk müziğinde kullanılan bütün enstrumanlar çeşitleriyle beraber var daha başka yeni bir enstruman icad edildiyse farkında değilim
buradan sx3000 ni amacım övmek değil ben zaten karizmam olsun diyede bu aleti aldım amele aleti ayağa düşmüş pa80 ni asla almazdım
arkadaş amele aleti pa80 demişsin sen ne kadar piyanistsin ki pa80 cilere amele diyebiliyosun ? bende birçok arkadaş gibi pa80 kullanıyorum ama eğer ben ameleysem seni bi görmek isterim ...