PA 80 i kim bitirecek....!

Cevap: PA 80 i kim bitirecek....!

bpşuna uğraşmayın bitmez pa80 nice kaliteli orgçu arkadaşlarım var bi pa80 sahibi olabilmek için uğraşıyorlar pa80 sahibi olan arkadaşlarımda sıkışmadığı sürece satmıyorlar

Ony bunu bilmem adam pa80'in tarihini anlatmış. Yemin olsun İlk kez bir birşeyin tarihini okurken sıkılmadım :) Hepinize saygılar...

abi valla bende var 1900 e aldım set sıkıntısı yaşıyorum bende satmak istedim satamadım çok ölü para veriyorlar satan sdma zarar buda alırken iyi satarken kötü bk5 ile takas yapmak isteyen biri var başa baş onunla takas yapacağım bendede ne yeni setler çıkıyor nede uğraşmak isteyen güncelleme dersen zaten ölmüş en azından bk5 in güncellemeleri tam kullanması basit mp3 boardı var 80 iyi cihaz ama teknoloji gelişti abi artı geride kaldı yani disket satan biyer bulamıyorsun artık.

bu cıhaz sample okudugu için bıraz zor bıter
maddı ımkan yonunden kısıtlı olan kullanıcılar ve elinde saglamı bulunup ıkıncı klavye olarak kullanmak ısteyenler mutlaka elınde bulundurur
sokak dugunlerınde halen pa 80 cogunlıkla goruyorum
olu fıata gıtme olayıda yok ustam burada 2000 ile 2500 arasında gıdıyor fiatları suan
temıs bırtane buldum ona 2500 fiat ıstedıler
bıttı demek bıraz tuhaf kacar bana gore
dante bırazdaha yaygınlasırsa oda cok ses getırecek
ama dantenın sonrakı modellerı cıkarsa hele hele bırde nevale patlaması yaşanırsa ki oyle gozukuyor
ozaman cok seyler degısır
hayırlısı derim ben

abi valla bende var 1900 e aldım set sıkıntısı yaşıyorum bende satmak istedim satamadım çok ölü para veriyorlar satan sdma zarar buda alırken iyi satarken kötü bk5 ile takas yapmak isteyen biri var başa baş onunla takas yapacağım bendede ne yeni setler çıkıyor nede uğraşmak isteyen güncelleme dersen zaten ölmüş en azından bk5 in güncellemeleri tam kullanması basit mp3 boardı var 80 iyi cihaz ama teknoloji gelişti abi artı geride kaldı yani disket satan biyer bulamıyorsun artık.

evet dısket satan yer yok ama ınternetten tertemız sıfır bos dısketler bulmak mumkun
ben 3 gun aradım sonunda bılgısayarcının bırınden 20 adet aldım
setlerı tek tek deneyıp aralarından ıyı rıtm ve seslerı derleyıp kendıme set olusturuyorum
malum pıyasadakı setler kalıtelı olsada mutlaka kullanıcı uzerınde degısıklık yapma ıhtıyacı duyuyor
setı alıpp oylece kullanabılecegımız bır sete rastlamadım
usbli setlerı deneme sansım olmadı elımde usb li cihaz hiç olmadıgı ıcın o setlere yorum yapmıyorum
ama i30 pa 80 gıbı cıhazların setlerınde bıraz daha emek sarfetme ıhtıyacını herzaman duydum
dısket bulma olayıa gelınce ıhtıyac oldugu ıcın enınde sonunda bulmak zorunda kaldım
onlarda tuzu bıberı okadar olacak .. netıcesınde emek sarfedıyoruz

hocam bunu daha öncede a2000 le gördük.alete dışarıdan sample ses atılmıyorsa alet tutmuyor.a2000 e emo çalışma yaptı olmadı.can bey plus yaptı gene olmadı olmadı derken yani onlar bile bi yere kadar getirebildi aleti.biz kullanıcılar kendimizin bişeyler yaptıgı aletleri seviyoruz.bakın hala en kötü pa80 1300 tlden satılıyor.2500 isteyen bile var.dükkanlarda 1700 civarı gidiyor.

hocam bunu daha öncede a2000 le gördük.alete dışarıdan sample ses atılmıyorsa alet tutmuyor.a2000 e emo çalışma yaptı olmadı.can bey plus yaptı gene olmadı olmadı derken yani onlar bile bi yere kadar getirebildi aleti.biz kullanıcılar kendimizin bişeyler yaptıgı aletleri seviyoruz.bakın hala en kötü pa80 1300 tlden satılıyor.2500 isteyen bile var.dükkanlarda 1700 civarı gidiyor.

Hakan hocam atladığın bir durum var. A2000 in fiyatı bayaa fahişti. Ama Dante 2000 tl nin altında ve sound olarakta insanları tatmin edecek düzeyde olunca bence iş değişir...

Geçen sene sorduğum sorunun cevabını ben vereyim. PA 80 i galiba DANTE bitirecek. Tabi sadece pa 80 değil tüm ikinci el cihazlarıda olumsuz yönde etkileceyecektir.

hiç bişey değişmez hocam a2000 in ikinci eli hiçde pahalı değil.2500 tl ye emo ve plus lı satılık var bikaç yerde gördüm.ama genede insanlar gidip aynı fiyata ikinci el pa600 alıyorlar. :)

pa300 tr bitirir.... renkli ekran mp3 calar alet fiyat bayaği bi ucuz oleki her 3evden birinde olacak derecede... :)

arkadaş,hoş ve espirili bir dille yazmış ,gerçekden pa80 bir idol dü ve hala bir çok müzisyen kardeşim evine ekmek götürüyor bu cihazla ama ne yazık ki teknoloji baş döndürücü bir hızda ilerliyor ve org piyasasıda 2000 den beri baya bir yol aldı ,pa80 nin şimdiye kadar tutulmasının bir çok nedeni var ama artık sınıfında geride kaldı bu çok önemli bir şeymi ? hiç önemli değil pa80 temiz olduktan sonra ve siz çaldıktan sonra kim takar,herzaman derim şöför araba seçmez,piyasanın durumu zaten belli,8-10 bin tl ye org alıp 100 liralık tabletten mp3 ile düğün bitiren bir çok insan var o yüzden yeni cihaz aldığımızda kendi egolarımızı tatminden öteye gidemiyoruz ,piyasa belli,ANKARANIN BAĞLARI,TULUMBACI DAYI hade düğün bitti,pa80 yeterde artar bu piyasaya bu müziklere aşırı çok alet pa80 aslında İ4S le yapıp geçeceksin,baktın düğün bitiyor demekki problem cihazda değil problem bizde dersiniz,sayglar....

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri