PA 80 i kim bitirecek....!

Cevap: PA 80 i kim bitirecek....!

ben 600 ü güneşin altında bile bırakmıyorum erir merir sonra kasa ararız =)

Şaka bi tarafa Benim bir projem var Orhancım. Bir tane ucuz yollu ix300 uydurp Onun kasasını kullanmak istiyorum. Pa 600 e dikkat ettiysen, üstte bir tabla var. O tablaya göre ix300 ü kesip PA 600 ekran anakart ve tablayı komple ix300 geçirmek ve sabitlemek tuşesinide ix300 ün kini kullanmak. Bakalım bu org bende kalırsa yapabilirim.....

PA80 Biteli Çok Oldu. BK5 Bitirdi Ama Daha Keşfedilemedi Cihaz. Daha Bugün 5 Yeni Ritim Çıktı Cihaza İndirip Attım Şıkır Şıkır Çalıyorum. Bundan Büyük Kolaylık Nerde ?

Bakalım dediğin gibi böyle gider se BK5 bitirecek belkide. Ama bence en büyük eksikliği sample atılamaması. Bizler o seti silip bu seti yüklemeyi, karışrıtmayı kurcalamayı çok seviyoruz. Tek düzelik bize göre değil. O sebeple bir pa 80 kullanıcısı pa 80 den sonra gidip bk5 alırsa buna inanırım.....

Piyanistlere bak orgun ritmine göre org seçiyorlar oturda kendin yaz 2 ritimle 2introya tav oluyosunuz hemen gidip orgunuzu satıp o orgu alıyosunuz piyanistlik bumu ümit abi kaç yıl kullandı ketronu niye satmadı yıllarca sx3000 xd9 kullandı istanbul anadolu yakasında benim menejer arkadaşım var tüm gazinolara pa80 veriyor kiralıyor niye hala pa80 alıp gazinolara veriyor o or700 sehpa bi açıldı or700 ün yere yapışmasıyla kasanın darmaduman olması 1 oldu işte siz org alırken bunları düşünmüyosunuz murat abi çok güzel bi laf etti pa1x yerinden kalkmıyo diye plastik hiçbiyeri yok çünkü

abi saglam olur agır dersiniz hafif olur plastik dersiniz =) sizin için yeni bir fizik kuralı çıkarmak gerekir =) ali abi şu or700 ile ne alıp veremedigin var =) bir alışamadın gitti güzel alettir 700 saglamdırda bana bile dayandı =)

bende 80 kullanıyorum ve hertürlü işimi görüyor ve dahada görecek alırsam 800 le değişirim gerisini elimi bile sürmem kendin ritim yazıp editliye biliyorsan bir 10 sene daha 80 rahat gider diyorum ...

bende 80 kullanıyorum ve hertürlü işimi görüyor ve dahada görecek alırsam 800 le değişirim gerisini elimi bile sürmem kendin ritim yazıp editliye biliyorsan bir 10 sene daha 80 rahat gider diyorum ...

Emo nun ritimlerini gördükten sonra ben ritim mitim yazacam diye boşa uğraştığımı anladım:):D

Emo nun ritimlerini gördükten sonra ben ritim mitim yazacam diye boşa uğraştığımı anladım:):D

Ümit Hocam kendine haksızlık etme. Ketronda çok güzel şeyler yaptın. A2000 de nevale bol diye böyle söyleme. Bence A2000 de ritim yazmak daha güzel. Emonun kitleride çok güzel. Onlarla daha iyi şeyler yapabilirsin...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri