pa 600

• Konbuyu başlatan pynst
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 24
  • Görünümler : 7K
Cevap: pa 600

oh oh ne güzel fırsatçı Korg Türkiye distribütörü ne nede güzel yem oluyoruz,onlarında istediği bu değilmi ?,adamlar tenezzül edipte pa 600 ün fiyatını bile yazmamışlar,neden yazssınlarki, zaten fiyatınının üzerinde satacaklar bizde sesimizi çıkartamayacağız çünki fiyatı zaten biz belirliyoruz hemde fazla fazla .Bide neden sadece QT modelini gönderiyorlar bu uyanıklar acaba belki ben düz modelini alacağım işime o daha çok yarıyor asıl soru burada bence, neden ? pa 600 Qt modelinin üzerindeki arabik ritmleri ne yapayım ben nerede kullancağım saidi fallahi katakoftiyi bunlar benim ne işime yarar yahu,yazık hemde çok yazık herkez nasıl mikerimin derdinde,zaten reklam yapmadan biz reklamın kralını yaptık göklere çıardık cihazı kimisi görmeden övdü kimisi yerden yere vurdu reklamında iyisi kötüsü olmaz ne oldu beyinlere kazındı artık korg pa 600 yani reklama gerek yok ,İşin aslı ben vazgeçtim bu cihazı almaktan nedenmi o paraya bu cihaz çok bence azdaha koy temiz 800 al daha mantıklı en azından ramı arttırılıyor mic girişi var ve yeni çıkacak olan flash lar hep 256 megabayt üzerinden çıkıyor yani eskisinin bir hükmü kalmıyor o yüzden benden paso,yemin etmeyeyim ama çok istisnai bir durum olmadığı sürece şimdilik fikrim 800 den yana ve alacak olanada kesinlikle şu şartlar altında mani olurum ve olacağım,öncelikle ticari ahlak kavramı bitmiş artık ne yazık.

vokal olmdıktan sonra para vermem.. gider 2.el pa800 alırım

yavvv 900 olsa tammm dicem ama 600 :)))))))))))

Okan arkadaşıma katılıyorum. Korg ana bayi zahmet edipte hiçbir açıklama bile yapmadı. Bunlar bize giydirmece yönünde bir iyilik düşünüyorlardır. Zaten dünyada en son gelecek olan bizim ülke olunca insan hiç iyi düşünemiyor. Bende. almayı düşünüyordum daha gelmeden soğuttular. O paraya ki o paranın ne olduğu meçhul 2800 den başlayıp kaç para olacağı hala kesim değil. Artık alırsam ya pa800 yada başta pek beğenmediğim ama dinledikçe degerlebdirdikçe artık güzelliğinin farkına vardığım yamaha a2000 almayı düşünüyorum. Bunlarda fazla. para dersem. Korg pa 80 güzel ama ortalık pa 80 kaynıyor şuanda herkes elinden atma derdinde bu orgu çunkü artık yıllarca hoyrat kullanıldığından ekonomik ömrü malesef doldu diye düşünüyorum. Alan arkadaşlara hayırlı olsun servise çok taşınabilirler. Pa 60-50 orglarda nerdeyse 80 fiyatına gidiyor nedense. Pa 500tr şu durumda fiyatinın yüksek olduğunu düşünüyorun 2500 tl lik orgu bayiler 2200 tl ye satarken 2.elini 2250-2000-1900 tl ye satanlar var. Alanlar varki satıyorlar demekki. Burdan anlıyorum ki org piyasası çoooik karışık. Pa500tr fiyatı sıfır ve 2.el fiyatı makul olmazsa oda alınmaz ve bu fiyata yamaha or700 v2 plus almak daha akıllıca diye düşünüyorum. Birde pa55 ler varki fiyatları pa500tr ile yarışıyor. Onunda temizi varmıdır bilemiyorum. Zaten çok hassas bir alet olduğu için ekmeği bitmeden satmazlar gibime geliyor. O paraya da ya pa500tr yada. birkaç yüz ilave ile or700 v2plus alabilinir diye düşünüyorum. Yani konunun özü daha düne kadar korg korg diye düşünüyordum. Artık anlıyorum herşey korg değil. Elimizdeki sınırlı imkanlarla özellikle 2.el piyasa içinde yüksek fiyatla korg yerine başka orglarda var olduğunu görmemiz lazım.

Bence Korg Turkiye, bu hareketiyle Korg Incorporation'un marka degerini dusuruyor. Hali hazirda genel merkezin bu duruma el atmasi gerekir. Evet Turkiye Korg icin onemli bir pazar ama Korg eger biraz marka degerine ve ismine onem veriyorsa Bunu yapmali. Bugunun yarini da var.