pa 600

• Konbuyu başlatan artika
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 19
  • Görünümler : 7K
Cevap: pa 600

pa 80 = pa 800
pa 60 = pa 600
pa 50 = pa 500

i3 = i30
i4 = i40
i5 = i50
korg firması bu şekil denklemler sunuyor aslında ama örneklerden yola çıkarsak pa60 pa80 arasındaki farklar pa600 pa800 arasındaki farklarla eş değerde olacaktır ( fiyat ve opsiyonel özellikler) yani boşuna çıkartıyolar bence. alan arkadaşımda boşuna alır.. nedenmi pa60 alan üste paralar verip modifiye ettirdi kart takalım os yazılımını bulalım vs.. sonuç pa80 parasına mal oldu. ee ne anladım bu işten. alırsın pa800 bakarsın keyfine. aleti alıp modifiye etmenin bir mantığı yok bence. hiçbir imitasyon orjinal kaliteyi sunmaz...

aynen kardeşim bu denklem üzerinden yola çıkıyor korg firması ...

arkadaslar bu soylenti degıil boyle bır alet cıkıcak ama seneye sezona cıkıcak modeli pa 600 yada pa 700 olacakmıs alet 94 mb olacak mıs sample atılıcak fıyatıda pa 800 den pahalı olmıycakmıs ayrıca alet dec olacakmıs izmirden selamlar bilgiler bunlar ve saglam bır fırmadan soylenti degıl yanı sımdıden beklıyoruz yeni aletiiiii

bir arkadaşım pa 500 ün üst serisin çıkacağını söyledi bu bilgi korg tan alınmış gelmesini bekliyorlarmış ancak fazla bir bilgi verilmemiş bu seride pa 600 olacakmış

ben de bekliyorum,keşenlı mustafa abi bu konuda bir şeyler yazmıştı bana.sanırım bu yıl sonu gibi çıkaracaklar.bir çıksın ben de bakacağım duruma göre bir cihaz alacağım

şu alet hakında yavaş yavaş korgtan bilgilerin verilmesi gerekiyor artık bende merak ediyorum bu aleti ...

Evet bende bi duyum aldım keşke pa80 kıvamında olsa hemen alırım buarada pa500tr fiyatı iyice düştü 2050tl diyolar

bir sitede gördüm aletin 20 w olduğu yazıyor model ismide pa600 alet i30 ile aynı güçte yani alet dec olucak büyük ihtimalle şöyle yazıyor

Electronic Keyboard, Models PA600, PA600 QT, PA900 and PA900 QT, rated 100-240 V, 50/60 Hz, 20 W

Moderatör tarafında düzenlendi:

PA 600 çıktı hayırlı olsun..

desenize bu alet 96 mb ram mp3 okuma rx ritim kalitesi bu org yamahanın o ele muhtaç eden modellerini ve rolandı daha parlamadan gömer ne diyelim hayırlı olsun sonuçta korg