pa 600 roman dinleti..

• Konbuyu başlatan by1983
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 4
  • Görünümler : 2K
Cevap: pa 600 roman dinleti..

bas sesi alamadım,sesler çok metalik ,kayıt programındanmı nedendir acaba ?

paylaşım için teşekkürler abi kayıt programından kaynaklanan bir problem olsa gerek biraz kötü geliyor sesler

hocam kayıt önemli değil neticede çalınan müzik duyuluyorda.. ritim bana ait demişsin ama bu ritim azdaha uğraşsan roland e86 ritimi olacakmış hocam. o davullar ne öyle ziller falan ve tabi ritim tarzı. böyle 9/8 mi kaldı yaw :) daha güncel tarzlara yönelirsen başarı oranı yüksek olacaktır bence. emeğine saygım var kesinlikle. yorumumu sakın yanlış anlama. yapılan iş her zaman takdir alır ama eleştiriye açık olmak daima kazandırır kaybettirmez. bende senelerce çanakkale çan da düğüncülük yaptım oradaki tarzı iyi bilirim. bu ritim o yöreye hitaben yazılmış tahminimce ama artık oralarda bile millet ''taylan ritimi'' dediğimiz 9/8 ritimlere oynuyor. çalışmalarında başarılar dilerim

evet roman sade oldu bunu bilerek yaptım diğer dediğiniz ritimlerden zaten yazdım bu tür ritimler ağır gayda istenildimi kullanmak için yapmıştım yorumlarnız için teşekkürler arkadaşlar, diğer yaptığım ritimleri de paylaşacağım , eminim memnun olacaksınız...:) saygılar...