pa 600 qt satışta

• Konbuyu başlatan artika
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 22
  • Görünümler : 6K
Cevap: pa 600 qt satışta

vatana miilete hayırlı olsun alan arkadaşlardan demo bekliyoruz desem yalan olur zaten pa800 aynısı olduğune göre mesele yok bu arada pa800 sıfır fiyatı 3700 e düşmüş

nerden duydun abi 3700 olduğunu :)

2500 tl bile etmez bence

alacaklara hayırlı olsun ben şahsen hiçbir şekilde bu aramodel orga para vermem 500 çıktı gene öle elimi bile sürmedim benim fikrimde bu alırım 800 bakarım işime paşalar gibi alayına yeter...

bu pa 600 ün çıkması iyi oldu hem org faiyatları ucuzlar böylece 2 ci ellerde epey düşer... genel bir indirim yaptırır bu pa 600 tüm markalara bana öyle geliyor

pa 600 cıktı yıne korg kazandı yıne aynı saund yıne aynı rtmler aynı saunda mahkum olanlar kazandı korg kazandı bırazcık mantıklı haraket edın korg kullanıcalırı

nerden duydun abi 3700 olduğunu :)

kesinlikle öyle birşey yok pa 800 3700 tl değil evet sitelerde bu fiyatlara satanlar var ama sebebi şu o cihazlar dışardan kaçak olarak ülkeye girdiği için fatura ve garantisi yoktur spot diyebiliriz onun dışında şuanda bile hala pa 800 minumum kapalı kutu fiyatı 4,100 tl dir bunu unutmamak lazım bu tür şeylere kanmayalım lütfen

bu pa 600 ün çıkması iyi oldu hem org faiyatları ucuzlar böylece 2 ci ellerde epey düşer... genel bir indirim yaptırır bu pa 600 tüm markalara bana öyle geliyor

Bende öyle ucuzlar falan zannediyordum. Pa500tr hala 2500 TL civarında sıfırı var. Pa500 de düşer sanmıştım ama yok. İkinci elde 10 küsür yıllık pa80 leri daha düne kadar temizi yok falan derken ortalıkta 2500-2600tl ye sıfır ayarıda ilanlarla görüyoruz. Pa80 2500TL Pa600qt 2750TL. Hatta 2.el pa500TR 2000-2200TL, Pa55TR 1800-2000TL civarı Pa50-60 lar bile pa80 fiyatına. Demekki alan varki böyle fiyatlar var. Bence eğer beklemeye imkanınız varsa sakın acele etmeyin. Yarın öbürgün Pa900 de çıkar, Yamahada A2000 den sonra yeni bır org piyasaya çıkarır. Rolandı bilemem bk5 le uzun yıllar uğraşır gibime geliyor. Roland bu konularda yavaş bence. Artık zaman gelecek 2.el piyasası zora girebilir. Firmalar 2.eli bırakıp herkez alabilsin diye çok uygun fiyatlara da geçebilir. Oyuncak org firmaları bile türk ritimli orglar çıkarıyorlar. Yakın zamanda profesyonel orglara dahada yaklaşmış olacaklar.:D

korg fıyat dusurmuyo iste yamaha gbı musterı zarar etmesn dıye

vatana miilete hayırlı olsun alan arkadaşlardan demo bekliyoruz desem yalan olur zaten pa800 aynısı olduğune göre mesele yok bu arada pa800 sıfır fiyatı 3700 e düşmüş

pa 800 3700 tl sıfır satan yerin web adresi telefonunu yazabilirmisiniz?

sıfır pa800 ilanını o fiyata sahibinden com da gördüm ilgimi çekmediği için aklımda kalmadı

bu saatten sonra p800 ün işi bitmiştir ikinci el pa800 yerine pa600 almak akıllıca olur hemde sıfır kafanızı mikrofon takılmasına falan takmayın ne gerek var anfi mixer kullanıyorsunuz zaten hemde pa800 sabıkalı alet düşünsenize alacağınız ikinci el pa800 ün remi falan değişmiş olabilir boardı falan yanmışta olabilir ekranıda değişmiş olabilir tehlikeye girmeye gerek yok:)