pa 600 qt hakkında yardım lütfen

Cevap: pa 600 qt hakkında yardım lütfen

pekı ustadlar kusuruma bakmayın ben duguncuyum ve hafta sonu bır ısım var cıhazı cozmeye calısıyorum sızden rıcam yardımınız olursa guzel bır set hangısını onerırsınız cogunlukla ıstedıgım ankara-köçek-2/4 pop/pop2-4-6/8 azeri halay için halaylar ve alucra dıkı mesudıye 5-16 10-16/7-8 tekno 7-8 rıcam olucak seslerde romanlar ıcın led ler macunlar karadenız ıcınde led sesler ve kuru bağlama ile elektrolar lutfen yardımmm hocalarım

karma bir set istersen. sana pa800 burak seti öneririm.tam düğüncü işi,

pekı lınkı varmı hocam sızde dedıgınız setın yardımcı olurmusunuz

pekı lınkı varmı hocam sızde dedıgınız setın yardımcı olurmusunuz

sizin için zipyshareye yükledim.sitede varmı tam bilmiyorum,yalnız bu pa800 setidir,denedim.düğün için bence fazlasıyla yeter,pa600 ram fazla geri kalanına eksik gördüğünüz ses veya ritimleri eklersiniz,
BUYURUN LİNK

Zippyshare.com - BurakDügün2013.Set.rar

degerlı hocam cok tesekkurler oncelıkle cok saol yardımların ıcın sımdı safak setı yukledım duzenlı guzel ama sadece alucra dıkı mesudıye oyunu yanı 5-16 ritmi bozuk yada baska bır setten nasılalırım yada eksık yerlerı nasıl doldururum ses ve rıtım olarak yardımcı olursan bu konuda da sevınırım saygılar hocam yada sız bana bu dedıgımı yapabılrımısınız safak setın ustunde saygılar

hocam bırde sunu sormak ıstedım verdıgınız set te globalı sılmem gereklımı dıger 600 setlerınden globalımı yuklemem gereklı onuda anlatrırmısınız bılmıyorum korgu ozur

pa800 setlerini yüklerken globali silmen gerek hiçbir global yüklemene gerek yok tunc@pa600 yada aremis veya yeni600 setlerinede bak güzel şeyler var içerisinde zamanla toparlama yap herşeyi tek kalemde bulmak çok zor

hocam bırde sunu sormak ıstedım verdıgınız set te globalı sılmem gereklımı dıger 600 setlerınden globalımı yuklemem gereklı onuda anlatrırmısınız bılmıyorum korgu ozur

Şirin arkadas gerekli cevabi vermis.globali yukleme.setten globali sil oyle yükle. Ritim alma konusunda 800 konulari i takip et.ritim nasil alınır ses nasil alinir hepsi ayrıntılı yaziyo

hocam sesler nasıl sette 600 yukleyecem safak set var onu denedım guzel bırde dedıkelrıne bakayım saol

hocam sesler nasıl sette 600 yukleyecem safak set var onu denedım guzel bırde dedıkelrıne bakayım saol

Düğün icin sesleri cok guzel.ritimleride guzel.set dugun bence on numara set.

hocam saol eksık olma denıyecem aksam yuregıne saglık