pa 55 tr ile videolarım

Cevap: pa 55 tr ile videolarım

Senin roland e 16'la yaptığın videoları da izlemiştim paylaşım için teşekkürler.

pa 500 kullanıyorum memnunum bi yamuğunu görmedim okadar düğün kına nişan yaptık problem yok garantili bi cihaz bişey olunca götür ücretsiz yaptır artı hangi aleti alırsan al kendine göre set düzenlemen lazım pa 80 alsan bile kendine göre setini yapmadığın zaman beş para etmez benim hoşuma giden senin hoşuna gitmez seninkide benim hoşuma gitmez kendi kararın bana sorarsan 55 kullanıyosan ne 80 ne 500 al bunların aşağı yukarı tınıları aynı farklı bişey istiyosan pa 800 almanı öneririm

aynen katılıyorum kardeşim şu pa500 tr nin çektiği çile nedir yahu :(

arkadaşlar o zamn sizlerden bir ricam var pa 500 tr ile bir tanıtım videosu gibi çekermisiniz benim için roman ritimlerini açın misketleri vahdeleri sesler falan yaylılar çok önemli benim için

teşekkür ettim gerçekten pa 55 le çok fark yok or 700 v2 plusun yaylıları çok güzeldi o yüzden sordum ve bu ses kaydını nasıl böyle güzel yapıyorsunuz ya

demolar için teşekkürler hocam

eğerki pa 55 tr yi or 700 tr veya pa 80 almak için satmayı düşünürseniz hata yaparsınız,pa 55 trnin bu cihazlardan aşağı kalır bi tarafı yok,hatta pa 500 tr bile almayın,

pa 55 tr den sonra alacağınız orglar şunlar olmalıdır,

yamaha düşünürseniz troys 2 3
korg düşünürseniz korg pa 800

bunları almayacaksanız satmanıza hiç gerek yok devam edin pa 55 tr ile,

demolar için teşekkürler hocam

eğerki pa 55 tr yi or 700 tr veya pa 80 almak için satmayı düşünürseniz hata yaparsınız,pa 55 trnin bu cihazlardan aşağı kalır bi tarafı yok,hatta pa 500 tr bile almayın,

pa 55 tr den sonra alacağınız orglar şunlar olmalıdır,

yamaha düşünürseniz troys 2 3
korg düşünürseniz korg pa 800

bunları almayacaksanız satmanıza hiç gerek yok devam edin pa 55 tr ile,

teşekkür ederim ve en kötü ihtimal öle yapıcam bunla devam edicem setim aslında iyi ama halaylarda zayıf kalıyor yarın baya video yüklücem buraya setlerimi tanımış olursunuz yorumlarınız öenmli benimiçin yaşım 22 saygılarımla.