pa 500tr mi ...roland bk5 mi...iyi

• Konbuyu başlatan oxsyd
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 13
  • Görünümler : 2K
Cevap: pa 500tr mi ...roland bk5 mi...iyi

bende şöyle duydum aradığın ritimlerin yada seslerin numaralarını biliyosan direk numaralarını yazarak kısayoldan ritim ses seçebiliyosun yani pratik yönleri var kullanmasını bilene :) saygılarımla kesinlikle tavsiyen bk5 tir kesin kesin katii :) kendim pa900 kullanıyorum rolandın tadı bir başka

Vaoov yoruma bakın :) Yorumu yapan PA900 kullanıcısı. Üstüne yorum bile yapılmaz artık konu kapanmıştır :D

Yorumlarınız için herkese tesekkur ederim orgumu degiştirmemeye karar verdim...

Vaoov yoruma bakın :) Yorumu yapan PA900 kullanıcısı. Üstüne yorum bile yapılmaz artık konu kapanmıştır :D

Bende PA900 aday adayı olmakla birlikte BK5 diyorum..Roland ın batı ton ve kitleri tartışılmaz bunu her zaman söylüyorum ama pratik değil bunuda her zaman söylüyorum..

Ama beyler anlamadığım BK5 performance olayı yokmu niye bu kadar dert ediyorsunuz?

Yani bir ritim seçtiniz,tüm ayarlamaları yaptınız,one touch olarak 4 adet ses seçtiniz ve kaydettiniz..

Sonra performance dan seçtiğiniz zaman tüm bu özellikler gelmiyormu? Daha neyi dert ediyorsunuz :)

Prelüde de performance ile sadece tek ses yada lower dahil olarak seçebiliyorduk yani ritim dahi değişmiyordu..Yada ritim değiştirip one touch ile o ritime kayıtlı sesi çağırabiliyorduk..Yani berbattı bu açıdanki tek satma sebebim..

O yüzden dert etmeyin,o paraya alınabilecek en güzel alet bence..

Ama BK5 tip ve ekran olarak hoş değilki hele o ekran yokmu benim 350tl ye aldığım Medelinin ekranı bile daha büyük ve detaylı :) Neyse bunun dışında 10 numara alet..

arkadaşlar şu anda bk 5 en hızlı alınıp satılabilen alet fiyattan dolayı ev kullanıcıların içinde çok para bağlamak istemeyenler içinde idealdir. saundlarda malzeme kaliteside sorunsuz. bu ülkede zamanında E-40 larla bile ne işler yapıldı...