pa 500tr fabrika ritimlerinin yerine ritim atma_

• Konbuyu başlatan Kolera
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 5
  • Görünümler : 2K

Kolera

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa500tr
Pa 500tr de bi türlü beceremedim fabrika ritimlerinin yerine ritim atmayı forumda var ama yapamadım daha açık daha düzgün sekilde anlatımı varmıdır simdiden sagolun.

Cevap: pa 500tr fabrika ritimlerinin yerine ritim atma_

Aslında kolay ama davul kiti neyse onu kullanman gerekiyor...yoksa düzgün çalmaz

hocam anlatamadım heralde ritimler varya 9/8 taylant falan onları fabrika ritimlerinin yerine atmaktan bahsetmenizi istedim

kartı görmek için media tuşuna bas sonra altta load, save, copy, erase........şeklinde devam eden bölüm var. ordan "preferences" e dokun. Karşına çıkan menü şu şekilde olacak.

Global protect
Factory style and............
Factory sound........
hide unknown files

bunların başındaki kutucuklardan işaretleri kaldırıyoruz....artık fabrika ritimlerine ritm ekleyebiliriz
bundan sonra load bölümünden hangi ritmi yükleyeceksek o ritmin setini open diyerek açıyoruz banka girip ritmi seçip yüklemek istediğimiz fabrika ritmini seçip yüklüyoruz...
Yalnız orgu kapatınca o işaretler tekrar yerine gelir. bu yüzden ya ayarları kaydedeceksin ki tavsiye etmem yada her seferinde orga ritm eklerken aynı şeyi yapacaksın

umarım anlatabildim....saygılarr

ayrıca fabrika padlarını da değiştirebilirsin bu sayede

bir de yüklediğin ritmin kitini de yüklemen lazım ben şöyle yapıyorum önce seti komple yüklüyorum hoşuma giden ritimlerin kitlerine bakıyorum ve not alıyorum. daha sonra kendi backupumu tekrar yükleyip o setten sadece beğendiğim ritimleri alıp yüklüyorum. kitlerini de yükleyip yerine oturtuyorum ayrıca user sesleri falan ayarlayıp kaydediyorum...