pa 500, yamaha or 700, roland bk 5, hangisini almalıyım ?

• Konbuyu başlatan uguryz
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 20
  • Görünümler : 5K
Cevap: pa 500, yamaha or 700, roland bk 5, hangisini almalıyım ?

ben paraya sıkıştım 3xi sattım or700 v2plus aldım ama inanamadım mükemmel bir alet durum düzelince değiştirmeyi düşünüyordum durum düzeldi ama ben değiştirmek yerine altına m3 aldım mükemmel bir konfigürasyon oldu or700v2plus süper bir alet üstündeki drumkitler çok güzel sounduda iyi ritm yazma sıkıntım yok kendim yazıyorum süper hale geldi alet şu an m3 ve or700le çok mutluyum ben şiddetle or700 tavsiye ederim ama v2plus olacak

bnde 2 sne kullanp satn yıgıdı oldur hakkını yeme or700 rıtm acısndan bomba ama sesler yetersz rıtm ıcn alcksn or700 derm bska dusunme

Ben burda boş konuşmuyorum ki kesinlikle or 700 v2 plus:D

teşekkür ederim arkadaşlar or 700 v2 plus ı kendi arkadaşlarımda söyledi. ama birde buradan sorayım dedim. demekki or 700 v2 plus alacağız. ilginiz için teşekkürler. 1700 civarında buluruz umarım temizinden. birde bu ritimleri yazan arkadaşları bulmak zormu acaba.

neden özel ritimmi yazılcak ki?

nerdn alcn cıhazı kardş

or 700 plus 3 sene kullandım güzel alettir ben sx 3000 de önerrim ikiside süper bence başka alete bakma derim hepsini kullanan biri olarak nacizane fikrim

nerdn alcn cıhazı kardş

nerden alacağımıda bilmiyorum henüz. internette satanlar var. muhtemelen burdan alırım. ankara tercihim olur heralde. ama neticede hangisi hesabıma uyarsa

neden özel ritimmi yazılcak ki?
hayır yazılmayacak.gem vk da öyle sıkıntı yaşadım. bilmiyorum bundada öyle yaşarmıyım diye yazdım. zannedersem netteki paylaşılan ritimler işimi fazlasıyla görür heralde.

or700 de nevale sıkıntısı cekmezsın yeteri kadar var sende imkanları kullanarak ritimlerı cogaltabılırsın