PA 500 TÜRKİYE ZURNA(yeni editledim)

Cevap: PA 500 TÜRKİYE ZURNA(yeni editledim)

bi solukluk var, uzun süre kullandım bu aleti, ritim-ses programlası yaptım ama soundunda bir gariplik var çözemedim

saundu gayet normal,sanırım siz beğenmediniz veya size öyle geldi,bana göre tam tersi saundu çok güçlü istediğim sesi yakalayabiliyorum,

birde şu var,eğerki pa 800 pa 2x 3x 1x gibi cihazları kullanıpta bu cihazı kullanırsanız beğenemezsiniz,çünkü kulaklar süper saunda alışınca bu orgların saundları cansız geliyo,oda olabilir,ama parasına göre çok kaliteli saundu ve ritimleri var,cihaz yeni cihaz,hele bi işlensin o zaman dahada güzel olur,orgu güzelleştiren işlemektir,

zafer hoca süpersin harikasın yanlış anlama sakın ama Allah aşkına artık bas şu akorları yaww :)

zafer hoca süpersin harikasın yanlış anlama sakın ama Allah aşkına artık bas şu akorları yaww :)

hocam 1 dk lık demo zaten,benim amacım parçayı dinletmek değil ses ve ritim dinletmek, :),sadece bir seferde kayıt yapıyorum oldu oldu olmadı o şekilde paylaşıyorum,amaç ses ve ritim dinletmek olduğu için,teşekkürler yinede önerin için :)