PA 500 TÜRKİYE ZURNA(yeni editledim)

ZAFER 1983

Altın
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 900
arkadaşlar şimdi yeni bi zurna editledim inşallah beğenirsiniz,sizlerle paylaşmak istedim,elimden geldiği kadar bişeyler yapmaya çalışıyorum,yorum yapabilirsiniz ses hakkında herkese hayırlı işler diliyorum

Ekli dosyalar

• pa 500 tr zurna yeni edit zafer 1983.mp3
    938 KB · Görünümler: 298
Cevap: PA 500 TÜRKİYE ZURNA(yeni editledim)

zafer abi sen hangi efektleri veriosun ben de sesnin anlattığın gibi yaptım ama pek fazla fark anlyamadım

zafer abi sen hangi efektleri veriosun ben de sesnin anlattığın gibi yaptım ama pek fazla fark anlyamadım

kardeşim sesin durumuna göre efekt vereceksin,en son ses düzenleme işi bitince wirite kaydedeceksin,verdiği efektin altında rakam var o rakamı tempo tekerleği ile yükseltmen lazım genelde efektin volumesi 20 dir,verdiğin efektin altında volume var,20 yazar genelde onu yükselt bakalım nasıl değişiyo,onu değiştirmiyosun yani yükseltmiyosun ondan,kolay gelsin

kardeşim sesin durumuna göre efekt vereceksin,en son ses düzenleme işi bitince wirite kaydedeceksin,verdiği efektin altında rakam var o rakamı tempo tekerleği ile yükseltmen lazım genelde efektin volumesi 20 dir,verdiğin efektin altında volume var,20 yazar genelde onu yükselt bakalım nasıl değişiyo,onu değiştirmiyosun yani yükseltmiyosun ondan,kolay gelsin

evet yükselttim birde editledikten sonra ses seviyesini nasıl yükseltcez veya alçaltcaz veya nasıl inceltecz sesi?

evet yükselttim birde editledikten sonra ses seviyesini nasıl yükseltcez veya alçaltcaz veya nasıl inceltecz sesi?

tekrar menu tuşuna bas mixser bölümüne gir,ekranın altında volume ayarları var,volume pan,fx send,eogin v.s yazar o ayarlara gir oralardan diğer ayarları yükseltebilirsin yapabilirsin,

zurna sesi güzel çıkıyor

zurna sesi güzel çıkıyor

teşekkürler kadir zurnadan çok davullu çiftetelli ritimi acaib hoşuma gitti,ritimleri çok canlı sesler süper,çok güzel tonlar yakalıyorum,pa 800 deki efektlerin aynısı bundada var,sesler çok güzel süslenebiliyor güzelleştiriliyor,

abi senden macun, lead seslerde bekliyorum..zurna sesi çok hoş olmuş ayrıca.

şu aletin soundunda bi gariplik var ama çözemedim :S