- Enst.
- KORG PA 900
pa 500 tr kullanıcıları benim gibi kıyak adamı bulduğunuz için yatın kalkın dua edin
,
neyse konumuza geçelim
ARKADAŞLAR ŞİMDİ SİZ NORMAL 2 4 LÜK Bİ RİTİME ZİL EKLEMEK İSTİYOSUNUZ VEYA BENDİR EKLEMEK NE EKLEMEK İSTİYORSANIZ NASIL YAPARIM DİYORSANIZ CEVABI 2cm ALTTADIR
zil v.s ekleyeceğiniz ritimi seçin,
record (ekranın altında rec tuşu var)ona basın,
current style edit seçin
şimdi ritimin kalıpları karşımıza çıkacak,
kitin olduğu bölümden istediğiniz kiti seçin,klavyeden ekleyeceğiniz sesi bulun,misal zil ekleyeceksiniz klavyedeki tuşlara basarak zil sesini bulun,
hangi varyasyona ekleme yapmak istiyosanız o varyasyonu seçin
start basın,seçtiğiniz ritim çalacak
ritimin şekline göre klavyeden bulduğunuz zil tuşuna basın,olay tamamdır,ben zili örnek verdim siz ne eklemek istiyorsanız onu seçin
işlem bitince ekranın sağ üst köşede write style seçin ve ok deyip kaydedin,işlem bu kadar basittir,
bu şekilde istediğiniz ritimlere zil darbuka davul v.s ekleyip istediğiniz kıvama getirebilirsiniz,
kolay gelsin
neyse konumuza geçelim
ARKADAŞLAR ŞİMDİ SİZ NORMAL 2 4 LÜK Bİ RİTİME ZİL EKLEMEK İSTİYOSUNUZ VEYA BENDİR EKLEMEK NE EKLEMEK İSTİYORSANIZ NASIL YAPARIM DİYORSANIZ CEVABI 2cm ALTTADIR
zil v.s ekleyeceğiniz ritimi seçin,
record (ekranın altında rec tuşu var)ona basın,
current style edit seçin
şimdi ritimin kalıpları karşımıza çıkacak,
kitin olduğu bölümden istediğiniz kiti seçin,klavyeden ekleyeceğiniz sesi bulun,misal zil ekleyeceksiniz klavyedeki tuşlara basarak zil sesini bulun,
hangi varyasyona ekleme yapmak istiyosanız o varyasyonu seçin
start basın,seçtiğiniz ritim çalacak
ritimin şekline göre klavyeden bulduğunuz zil tuşuna basın,olay tamamdır,ben zili örnek verdim siz ne eklemek istiyorsanız onu seçin
işlem bitince ekranın sağ üst köşede write style seçin ve ok deyip kaydedin,işlem bu kadar basittir,
bu şekilde istediğiniz ritimlere zil darbuka davul v.s ekleyip istediğiniz kıvama getirebilirsiniz,
kolay gelsin