PA 500 TR TÜRK FİX SESLER (hakkında)

ZAFER 1983

Altın
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 900
arkadaşlar loop ritimleri düzenleme yaparken bir kaç defa rast gelmiştim,pa 500 tr nin üzerinde yeterince fazlasıyla türk fix sesler var,

pa 500 tr üzerinde türk fx sesler

hop yandan

ohhh ohhh

yürübe koçum

haydaaa

ehuuhuhuhu (karadeniz)

v.s v.s

bu şekilde gidiyo daha var aklıma gelenler bunlar orgu satana kadar bunları düzenleyip siz yetiştirebilmeye çalışıcam,

sorun şu aslında bazılarını neden okumuyo,bunu bulmaya çalışıcam,çünkü bunlar fabrikasyon hazır padlarda var loop ritimlerde sorun var,bazılarında problem var,

aslında neden o şekilde olduğunu bilmiyorum biraz çalışma yapmam lazım,sorunu bulmam lazım,isterseniz sizlerde bişeyler yapmaya çalışın,belki sizler benden daha çabuk bulabilirsiniz sorunu :)

not . bu şekilde konu açmamın sebebi pa 500 tr kullanıcıları türk fix seslerinin yeteri kadar olmadığını düşünmeleri (ama orgta var),inşallah bulurum sorunu

saygılar

Cevap: PA 500 TR TÜRK FİX SESLER (hakkında)

arkadaşlar loop ritimleri düzenleme yaparken bir kaç defa rast gelmiştim,pa 500 tr nin üzerinde yeterince fazlasıyla türk fix sesler var,

pa 500 tr üzerinde türk fx sesler

hop yandan

ohhh ohhh

yürübe koçum

haydaaa

ehuuhuhuhu (karadeniz)

v.s v.s

bu şekilde gidiyo daha var aklıma gelenler bunlar orgu satana kadar bunları düzenleyip siz yetiştirebilmeye çalışıcam,

sorun şu aslında bazılarını neden okumuyo,bunu bulmaya çalışıcam,çünkü bunlar fabrikasyon hazır padlarda var loop ritimlerde sorun var,bazılarında problem var,

aslında neden o şekilde olduğunu bilmiyorum biraz çalışma yapmam lazım,sorunu bulmam lazım,isterseniz sizlerde bişeyler yapmaya çalışın,belki sizler benden daha çabuk bulabilirsiniz sorunu :)

not . Bu şekilde konu açmamın sebebi pa 500 tr kullanıcıları türk fix seslerinin yeteri kadar olmadığını düşünmeleri (ama orgta var),inşallah bulurum sorunu

saygılar
zafer kardesım bunlar pa 500 tr demı var pekı bunları rıtmılerın ataklarına yazabılıyozmu kardesım

zafer kardesım bunlar pa 500 tr demı var pekı bunları rıtmılerın ataklarına yazabılıyozmu kardesım

ritimin ataklarına yazılıyormu onu bilmiıyorum bi bakarım ritimin ataklarına yazılıyormu diye,büyük ihtimal yazılması lazım bence,bilmediğim için bişey diyemem şu an,
yukarıda yazmış olduğum tr fix sesler pa 500 tr de bulunuyo ama bazılarında sorun var ses çıkmıyo,onu bulmam lazım

ritimlre yazılır tabi ilk önce ritim yazıcağınız kitte o sesleri yerleştirin.yani kit diziceksiniz sesler komple gelicek zaten hangi sesi isterseniz onu kit lerde heran gibi bir yere koyabilirsiniz ve kaydedin ritim yazım hanesinden verin gitsin.

zafer abi bende görüorum ama çalışmor yaparsan çok güzel olr

ben pad bölümünde sadece halaylarda haha hey hey ile bir iki tane daha gördüm bu yandan koçlar filan da pad bölümünde mi?

ben pad bölümünde sadece halaylarda haha hey hey ile bir iki tane daha gördüm bu yandan koçlar filan da pad bölümünde mi?

evet hepside padların olduğu userde pad user dosyası var,orası tr fx ses kaynıyo,fabrikasyon sanırım,çünkü orga format atınca çalışıyo,set yükleyince çalışmıyo neden anlamadım,biraz çalışma yapınca çıkar ortaya,

şu an hiç birşey bilmiyorum boş bi zamanımda yaparım inş,

ritimlre yazılır tabi ilk önce ritim yazıcağınız kitte o sesleri yerleştirin.yani kit diziceksiniz sesler komple gelicek zaten hangi sesi isterseniz onu kit lerde heran gibi bir yere koyabilirsiniz ve kaydedin ritim yazım hanesinden verin gitsin.

evet aynen bu şekilde kit dizme olayı yapılırken klavye tuşlarına atayıpta olabilir,teşekkürler hocam,

pa500 tr dee dediğin efecler malesef yoktur senın gorduğun userde yuklnemiş pa800 setinden kalan efeklerdir... pa500 dee sadece ha- hey bide zılgıt vardir bide kanun cirtlama başkada bişie yoktur bana gorede pa500 en cok zayıf kaldığı nokta zurna sesi ve efeklerdir...

teşekkürler