pa 500 tr (LESLİ ELEKTRO)

Cevap: pa 500 tr (LESLİ ELEKTRO)

.. kardeş bu seti paylaşabilirmisin yada hangi elektro yazabilirmisin?

bu konu acilali bayaga oluyo galiba pa500tr downlond bolumundde zafer pa500tr.set.set var onu yukle isini gorur

zafer kardeşim bende senin set vardı eskıden 2 el org aldım süper intro lu şarkılar vardı cengız baba falan ben yenıyım set yuklemeye çalısırrken sılındı kopyasınıda alamadım sesler falan sendendı rıtımler ıntrolarda sendendı heralde ama yukleyemıyorum artk set prgfılıme bakarmısın devıce generıc error dıor ıntro nerde bulabılırım. yada set nasıl yukleyebılırım. sıtede konu varda olmuo dedıgını yapıyorum device generic eror dıor napıcam kararsızım..

zafer kardeşim bende senin set vardı eskıden 2 el org aldım süper intro lu şarkılar vardı cengız baba falan ben yenıyım set yuklemeye çalısırrken sılındı kopyasınıda alamadım sesler falan sendendı rıtımler ıntrolarda sendendı heralde ama yukleyemıyorum artk set prgfılıme bakarmısın devıce generıc error dıor ıntro nerde bulabılırım. yada set nasıl yukleyebılırım. sıtede konu varda olmuo dedıgını yapıyorum device generic eror dıor napıcam kararsızım..

hocam device generic error demek cihazda genel hata anlamındadır,

aslında benim açmış olduğum konudaki gibi yükleme oluyo,nasıl olmuyo anlamadım,

paylaşmış olduğum ses setim burada hocam,seslerin hepsi bana ait değildir,barış abiye ait olan seslerde vardır,
(kimse yanlış anlamasın birinin emeğine saygısızlık etmek istemem tam tersi emeğe saygı gösteririm,)

Ekli dosyalar

• PA500TR--ZFR.SET.rar
    796.9 KB · Görünümler: 215