pa 500 tr (LESLİ ELEKTRO)

ZAFER 1983

Altın
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 900
işlenince güzelleşen pa500tr buyurun İyi dinlemeler

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ENWNBI3YB0g&feature=related]BÖYLE ELEKTRO SAZ DUYDUNUZMU??? - YouTube[/ame]

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: pa 500 tr (LESLİ ELEKTRO)

süpermiş üstad, bu elektro orgun üzerindemi?

kayıt biraz daha kaliteli olsaydı sesi daha iyi duyardık

Dikkatimi çeken pa500tr lerde hep aynı elektro bağlama sesi var yani lesli ağırlıkta şöyle 4 telli düz elektro sırma bam elektro bağlama yokmu sadece cihaz üzerinde bi tanemi elektro var..sayın zafer bey bizi bi aydınlatsanız diyorum...zahmet olmazsa

saygılar

Dikkatimi çeken pa500tr lerde hep aynı elektro bağlama sesi var yani lesli ağırlıkta şöyle 4 telli düz elektro sırma bam elektro bağlama yokmu sadece cihaz üzerinde bi tanemi elektro var..sayın zafer bey bizi bi aydınlatsanız diyorum...zahmet olmazsa

saygılar

pa 55 tr de bile dediğiniz elektroların hepsi var yıldıray abi pa 500 tr de mi olmayacak o elektrolar,

orgun üzerinde 7 8 çeşit elektro var sample olarak,

elektro 4 telli seside var,

çeşit çeşit elektrolar var,

yine ses editlemesiyle istediğiniz elektro tarzınızıda yapabilirsiniz,elektroya benzeyen batı seslerde mevcut,elektro sorunu yok orgta :)

eğer orgun kendi üzerinde gelen oynanmamış bi ses ise süpermiş

aslında efektler bölümünden seslerle oynayıp daha güzel sesler elde edilebilinir.

pa 500 tr bendede var yeğenim aca ba orgun üzerinde bulunan ses hangisi lesli gibi bana çok lazım ne olur elektro lesli sesi arıyorum yardımcı olrmusunuz saygılar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

yeğenlerim şu a1000tr üzerinede bir lesli elektro sesiyapabilirmisiniz eğer olursa bu sitede yayınlayın tr ciler ve mehmet amcanız -derken yaşım 60-sevinsin teşekkürler..

a 1000 tr kullanıcıları sizlere yardım eder abi,konu açıp a 1000 tr kullanıclarından yardım isteyebilirsiniz,sizlere yardım edecek arkadaşlarımız mutlaka vardır,bize dersen bizim yardım etmemiz imkansız,çünkü elimizde a1000 tr cihazı yok maalesef,