Pa 500 tr hakkındaki görüşleriniz :)

• Konbuyu başlatan kuscy
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 20
  • Görünümler : 6K
Cevap: Pa 500 tr hakkındaki görüşleriniz :)

Uzak dur !! Bir KORG PA80 kullanıcısı olarak o dediğin paralara Kesinlikle OR700 PLUS V2 öneririm.. Nevale bol, taş gibi klavye, sıkıntı olduğu an çözersin..

uzak dur !! Bir korg pa80 kullanıcısı olarak o dediğin paralara kesinlikle or700 plus v2 öneririm.. Nevale bol, taş gibi klavye, sıkıntı olduğu an çözersin..

evet pa 500 tr nın fiyatı or700 gibi sağlam bir rakibi olduğu için düştü

valla kim ne derse desin kardeş bn kullanıorum alete güzel değil tonlu değil diyenler utansın başka bişey söylemiyorum.üzerindeki ritimler tonlu deil ama set yükle ritimler süper cihaza bağlandığı zman sesler süper çıkıor fiyatına göre çok uygun bi alet gerçekten güzel istersen bi dinle demoları bn yaptm

http://www.trakyamuzik.net/demo-bolumu/14327-korg-pa500tr-demolarlink-yeni.html

Merhabalar...

Ben yakın tarihte Ketron SX3000 aldım.Ancak almadan önce OR700 - PA500TR-SX3000 arasında sürekli gidip geldim.En sonunda da gittim bir mağazaya dinledim hepsini...Son kararımı da bu şekilde verdim.

- PA500TR güzel cihaz ;ancak ritim yönü seslerinden kesinlikle daha iyi.Seslerin ham hali beni hiç tatmin etmedi.Ama ,fiyatı "1.050 Euro" ya düştüyse hiç kaçırma ;hemen al geç.Hangi cihazı alacaksan al zaten kendine göre işleyeceksin...

- OR700 üzerinde sürekli çalışılıyor.Güncel bir cihaz.Batı müzik olsun yerli müzik olsun çok rahat yapılır.Tercih senin...(Tonları bana çok yumuşak geldi.Zevk meselesi tabi...)

- SX3000 muhteşem bir cihaz.Hiç denemediysen eğer git canlı canlı dinle,çal.Tek kelimeyle muhteşem cihaz.Fiyatı da(2. el) 2.100 - 2.600 TL arası değişiyor.

Ben profesyonel değilim ;bunu da gözönünde bulundurun lütfen.Son olarak,cihazı siz kullanacağınız için aklınızda hangi cihaz var ise mutlaka gidin deneyin.Kulaktan dolma bilgilerle olmaz bu iş...

İyi günler dilerim...

hocam çok güzel açıklamış kendinizin dinleyip görmesinde fayda var.ama or700v2 plus düşünmenizi de öneririm...

hic bir yerde kulandigini gormedim garib bir alet kalitesi orta yollu

ben kullanıyorum.tavsiye ederim arkadaşım.düğüncüysen düşünmeden al derim...

valla kim ne derse desin kardeş bn kullanıorum alete güzel değil tonlu değil diyenler utansın başka bişey söylemiyorum.üzerindeki ritimler tonlu deil ama set yükle ritimler süper cihaza bağlandığı zman sesler süper çıkıor fiyatına göre çok uygun bi alet gerçekten güzel istersen bi dinle demoları bn yaptm

http://www.trakyamuzik.net/demo-bolumu/14327-korg-pa500tr-demolarlink-yeni.html

kardeşim tebrikler olayı çözmüşsün pa500ü denerken kesinlikle cihazda deneyin bu arada bende pa80 kullanıcısıyım ama gittim sıfır olsun hemde yedek olsun diye aldım bu pa500 ü ayrıca malzeme kalitesi diyolar ya ben geçen sene pa800 mü sattım malzeme kalitesi aynı bu org ortalama 1 senedir piyasada hani varmı şikayetçi olan yok ama pa800 çıktı 3 ay demedi başladı ramlar yanmaya ama ben pa80 ile pa800 arasında bir org olduğunu düşünüyorum saygılar herkesin kesesine ve zevkine göre alet sahibi olması dileğiyle:):)

yazdığınız cvplara taşekkürler pa500 hakkaten bilmiyor kimse daha doğrusu tanıtan org hakkında bilgi veren pek video gibi şeyler yok set sıkıntısı çok oluyormuş ama sıfır olması vede fiyat olarak düşük olması cazip gelebilir bende alırken deneyeceğm hangisi hoşuma giderse alıcam artık :))

arkadaşlar ben yeni aldım alet güzel tuşesi güzel tonlar iyi aletinizi iyi ayarlarsanız süper tonlar pa55 den iyi çıkış sounduda güzel yani pa80 gibi çıkış tonları gibi herkes tutturmuş pa80 diyo soruyorum alet çıkalı nekadar oluyo 10 yıl olmuştur heralde en temizinin ne değişmedik sivici kalmıştır ne körükleri he birde kırılmadık piçbendi yani alet güzel sonuçta canlı müzik aleti değil yani ben kaval ve davul çalıyorum şuana kadar gerçek kaval gercek davul sesi veren bi alet görmedim klavyenin tuşesini kavalın tuşesi gibi yapabilirmisin yada baterin tusesini klavyeden verebilirmisin onun için gerçeğe yakın sadece alet iyi alana hayırlı olsun şimdiden