Pa 500 tr gülüm benim demo

• Konbuyu başlatan kuscy
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 9
  • Görünümler : 2K
Cevap: Pa 500 tr gülüm benim demo

bu ritim orgun üzerındemı varyoksa setmı yaptın gayet guzel olmus

teşekkürler abi orgun üstündeki ritim hiç bir değişiklik yok direk orgdaki ritimle yaptım

allah allah bu kadar guzel rıtım varmı alette ben sezon ortasında aldım yogunluktan ugrasamadım sattım sımdı kapalı kutu alıcam nasıpse benım setı dene emre set dıye seco paylasmıstı bı bak bakalım

abi fabrikasyon ritimleri bunlar güzel yani hoş ritim çok tabi değişik değişik şarkı çalıyoz ya insana daha hoş geliyor denerim senin setide bakalım indirmiştim bi ara onları ben

allah allah bu kadar guzel rıtım varmı alette ben sezon ortasında aldım yogunluktan ugrasamadım sattım sımdı kapalı kutu alıcam nasıpse benım setı dene emre set dıye seco paylasmıstı bı bak bakalım

pa 500 tr üzerindeki pop 2 ritim olması lazım,

pa 500 tr fazla işlenilmemiş coşkun,ama şu aralar çok hızlı bi işlenme dönemine girdi pa 500 tr,kullanıcı sayısıda çok hızlı artışa geçti,fiatlarının düşmesi demolarla pa 500 tr gerçek performansını saund ritim olarak yansitması ve beğenilmesi,

bu arada kuscy ellerine sağlık teşekkürler

bencede cok guzel olmus orjinal gibi insallah bende almayı dusunuyorum korg500 tr yi

bu ritmi begendiyseniz ben or 700 mün kıymetini biliyim, yalnış anlamayın ama düz ritim süsleme yok zamanım olursa demo koyuyum bu şarkıyı bide or 700 den dinleyin..

yorumlar için teşekkür ederim ayrıca burda hangi ritim güzel veya çikin diye bir şey değil yapılan çalışma önemli bu klasik bir ritim or700 lede çalınsa pa 500 lede çalınsa ikiside iyi klavye sonuça ama şuda var 500 le kimse uğraşmamış ama or700 le uğraşan her ay ritim yapıp paylaşan birileri var inanıyorumki pa 80 800 e ritim yazan üstadlar pa 500 ede ritim yazsalar adam akıllı or 700 le rekabeti bile söz konusu olmaz benim düşüncem herkesin düşüncesine saygı duyarım.

yokmu başka yorum ?