Pa 500 tr den sonra alınabilecek klavye?

• Konbuyu başlatan kuscy
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 17
  • Görünümler : 5K
Cevap: Pa 500 tr den sonra alınabilecek klavye?

kardesım ben sımddı bı set yapıyorum 2 ayı bulur tahmınımce ama kafama takılan sorular var mesela bır drum kıt nasıl yapılıyor onu bı cozsem bak neler yapıcam alete sen gor

pa 800 de nasıl oluyorsa bundada öyle olur tahminimce menüler aynı olduğu için pa 800 de drum kit oluşturma diye araştır belki vardır

Hangi alet alınsa bir müddet sonra insan oğlu sıkılır...Bu doğal....Bu durumda yeni ses yükleyebilen aletler avantajlı..... Yeni setle beraber yepyeni bir ses ve tonlama karşınıza çıkıyor....Ondan da sıkılınca başka set yüklüyorsun....Hayat bu arayış sürüyor.....

Hangi alet alınsa bir müddet sonra insan oğlu sıkılır...Bu doğal....Bu durumda yeni ses yükleyebilen aletler avantajlı..... Yeni setle beraber yepyeni bir ses ve tonlama karşınıza çıkıyor....Ondan da sıkılınca başka set yüklüyorsun....Hayat bu arayış sürüyor.....

çok haklısın usta bu doyumsuzluk sürüp gidecek böyle ama yapacak bir şey yok hep bir arayış içindeyiz:)

Evet duyduklarınız doğru üzerinde eskişeirde ve istanbulda üsdatlar uğraşıyorlar

Evet duyduklarınız doğru üzerinde eskişeirde ve istanbulda üsdatlar uğraşıyorlar

bu söylenti her yerde var,sample atılırsa 500 tr ye alır başını gider,
beklemekte fayda var,bu arada pa 500 tr satışları bu aralar oldukça hızlı nedir bu rağbet anlamadım gitti,millet ikinci elde almıyo hep sıfır alıyo,bizim bilmediğimiz bişeylermi var anlamadım açıkcası

Pa500tr ye sample geliceğine pek inanamıyorum ozaman pa800den bi farkı kalmazki neden böyle bişey yapsınlarki zafer abi buarada pa500ü sattığın barış abiyle görüştüm adam bir set yapmış akıllara zarar benim pa500tr de vardı sattığım adam yaşadı valla...

Pa500tr ye sample geliceğine pek inanamıyorum ozaman pa800den bi farkı kalmazki neden böyle bişey yapsınlarki zafer abi buarada pa500ü sattığın barış abiyle görüştüm adam bir set yapmış akıllara zarar benim pa500tr de vardı sattığım adam yaşadı valla...

banada pek inandırıcı gelmedi ama herkes öyle diyor ateş olmayan yerden duman çıkar mı

valla arkadaslar ben 3 gundur drum kıt dızılımı yaptım ve mukemmel sonuclar aldım klavyeden bırde sıze bır rıtım yaptım kaydedebılırsem yuklıycem sıteye bu rıtımlerı dınledıgınızde pa 500 tr mı bu dıyceksınız