Pa 500 set destek

• Konbuyu başlatan omunal
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 17
  • Görünümler : 4K
Cevap: Saygı Değer Site Yöneticisi Moderatörler

Bu konuda ben elimden geleni yaparım..

Şöyle yapalım arkadaşım, mesela 2/4 yeni bir ritim yayınlayalım..Bunu moderatörlerden rica edelim sabitlemesi için.. Sonra her yeni 2/4 ritmi bu konu altına koyarız buldukça..

hocam diyorsunki 90 kişi bakmış kimse cevap atmamış? konuya bakan herkez pa500 kullanıcısı değilki. sen konuyu sayın yönetici...vs.. diye açmışsın başlığı görende bişey var zannedip bakıyor konuya sonra senin meseleni okuyunca elinden bişey gelmediğini görüp çıkıyor. neden böyle bir başlık yerine pa500 ritim ses paylaşımı falan gibi bir başlık atmadın. en azından kategorize etmiş olurdun 90 kişi okuyup gideceğine 10 tane pa500 kullanıcısı okurdu hedefine ulaşırdın. bide söylemeden edemicem şu ''10 yıllık pa80'' terimlerini kullanmayın lütfen o sizin beğenmediğiniz 10yıllık pa80, 2 yıllık pa500ünüzden daha değerli ve piyasası olan bir alet. neden bu kıyaslamayı yaptığınızıda anlamıyorum. beğenmediğiniz aletin ritimlerini convert edip son model pa500ünüzde kullanıyosunuz ama :)

Lütfen kıyaslama gibi görmeyin bu olayı FURALABİ kardeşim ve Allah seni inandırsın şu günlerde kendime bir tane tertemiz bulabilirsem Pa80 bakıyorum evde zevk için 3 tane orgum olacak :) Pa 80 benim gözümde EFSANE bir alet Roland E70 gibi saygı duyduğum bir alet konuyu yanlış yorumlamışsınız veya bu şekilde yorumlamanıza sebep oldum ise kusura bakma...Konu başlığına gelince haklısın acemiliğimiz diyelim ama ben moderatöre ulaşırmıyım bu şekilde diye düşünmüştüm ama şu giren arkadaşlar içinde hiç mi pa500TR kullanan yok ?Aslında konuyu pa500tr set bölümünde açmıştım moderatörümüz başlığından ötürü taşıdı...Sizi kırdım ise özür dilerim tekrar söylüyorum pa80 gözümde efsane ve kısmet olursa temizini bulursam şu sıralar alacağım evimde Roland E70 ile yıllarca benimle duracak ..

Lütfen kıyaslama gibi görmeyin bu olayı FURALABİ kardeşim ve Allah seni inandırsın şu günlerde kendime bir tane tertemiz bulabilirsem Pa80 bakıyorum evde zevk için 3 tane orgum olacak :) Pa 80 benim gözümde EFSANE bir alet Roland E70 gibi saygı duyduğum bir alet konuyu yanlış yorumlamışsınız veya bu şekilde yorumlamanıza sebep oldum ise kusura bakma...Konu başlığına gelince haklısın acemiliğimiz diyelim ama ben moderatöre ulaşırmıyım bu şekilde diye düşünmüştüm ama şu giren arkadaşlar içinde hiç mi pa500TR kullanan yok ?Aslında konuyu pa500tr set bölümünde açmıştım moderatörümüz başlığından ötürü taşıdı...Sizi kırdım ise özür dilerim tekrar söylüyorum pa80 gözümde efsane ve kısmet olursa temizini bulursam şu sıralar alacağım evimde Roland E70 ile yıllarca benimle duracak ..

estağfurullah niyetim sizi tenkit etmek yada kırmak değil. ben yıllarca hayalini kurmuştum pa80in 2sene oldu alalı ve Allah inandırsın çok memnunum. hergece sahne yapıyorum ve genelde yanlızım. bazen kemancı yada bağlamacı dostlarım geliolar ama genelde yanlızım ve bu klavyen bana çokhaz veriyor. bencede efsane bir klavye. bunedenle biriçıkıpta butarz bişeyler yazınca otomatikman devreye giriyorum sizinle alakalı değil yani şahsi almayın lafımı. kırdıysam ben özürdilerim. umarım sitede pa500için aradığınızı bulursunuz ama genlde üreten yok hazır bekliyor herkez buda sıkıntılara yol açıyor. kimseye suç bulmuyorum bana deseniz yaz bakalım pa80e bir ritim diye :) ben klavyeme disketten midi okutmayı bile bilmiyorum :) teknik konular beni aşıyor ve genelimizde böyle. maalesef emek verip bişeyler yapanlarında yüzde sekseni kendine saklıyor paylaşmıyor. herkezin kendi tercihi tabi.ç şahsen ben böyle bir şey yapabilseydim gururla paylaşır hayır duası alırdım. (2 senedir erol ömer kart kullanıyorum ve nekadar hayır duası ettğimi ben bile unuttum) kolaylıklar dilerim

90 üzerinde insan bakıyor kimseden ses seda yok kimse buna destek vermiyor ritim geliştirme konusunda kimse elini taşın altına koymuyor....Moderatör arkadaşlarda haklı bakıyorki kimse bu konuda bir adım atmıyor onlarda böyle bir şeye doğal olarak sıcak bakamıyorlar....Şunu görüyorumki ben yeni üyeyim ve sitede elimden geldiğince bir şeyler yapmak istiyorum fakat yapılanın karşılığı alınmıyor herkes sorumluluktan kaça kaça nereye varılır ? Birisi bir şeyler yapsın bir diğeri emeksiz alsın ve karşılığında cevap ve yorum yazmama kabalığını göstererek..Şu ritim bankasına gerçekten ihtiyaç olduğunu düşünsemde bir çok kişi nasıl olsa burada sercan-kartal-zafer -barış ve adını yazamadığım emektar saygı değer arkadaşlarımızın set yapıp yada backup yapıp paylaşacağını düşünüp maalesef bir çaba gösterilmiyor...Eeee sonrada kimse demesin arkadaşlar org tutulmuyor org para etmiyor diye...Yeni nesil sistem ile dolu bu güzel orgu tamamlayıcı eklentiler yapılmadığı sürece klavyemizin değeri 10 yıllık pa80 dende düşük olur yine yıllar geçirmiş bir pa55 yada pa60 ile kafa kafaya olur...Yazık gerçekten yazık....

pa 500 yetim ve öksüz bir alet ne uğraşanı var ne ritim yazanı orgun bi suçu günahı yok son teknoloji bir alet isteseler bir yazılımla sample alır hale gelir bu org pa 80 de disket var o bile sample alıyor pa 500 de alır ama dediğim gibi orgun bir günahı yok orga o sampleleri atanlarda suç bitane edi zurna koyacaklardı bitane düz zurna davullarıda pa 80 deki davullar gibi yapacaklardı bak tutuluyomu tutulmuyomu görürdük zaten bağlama kanun falan onlar güzel leadlar yönündende sıkıntı yok sadece edi zurna ve pa 80 deki davulları atsalar yeterdi ozaman romanlar falan bu alete ritim yazardı doğulu müzisyenler ritim yazardı ortalık nevaleden geçilmezdi pa 800 ün yavrusu olurdu

Youtube de izlemedinizmi arkadaşlar zannedersem kırmızı pa500 dü..Adamlar orgun beynine pa800 atmışlar açıldığında pa500 bildiğiniz pa800 gibi açılıyor gibisi yok resmen pa500 pa800 olmuş buda yetmiyormuş gibi orgun arkasındaki pc bağlantı yerine küçük portatif tak çıkart aparat ile usb bağlıyorlar.Ayrıca ram atılmış veeee ayrıca renkli dokunmatik ekran koymuşlar ..Kimse bana org kapalı alet demesin dışardan bir şey atılmaz demesin o görüntülerden sonra.... sadece olay nedir biliyormusunuz şimdi bunu yaparlar ise göze batar arkadaşlar bir kaç yıla kalmaz görün bakın kartta takılır hardisk te takılır...Şimdi kart yada başka girişimde bulunulsa korg büyük bir firma karşısında kimse duramaz....Pa60 da kapalı bir alet değilmiydi harddiskli mi giriş yaptı bu ülkeye....Pa 500 üretimi bir dursun ondan sonra fabrikanın pekte umrunda olmaz bakın ondan sonra neler yapılır...Youtubeden izlemek için pa500 to convert pa800 yazın olayı izleyin hatta durun linkide vereyim PA500 converted to PA800 with 256MB RAM and colored LCD - YouTube

Cevap: Pa 500 set destek

Hocam buna fake diyorlardı sanırım forumda? Gerçek değilmiş falan..

Arkadaşlar ritim yazma konusunda ustadlarımız birkez burda birvideo veya anlatım yapsa bence herkes kendince birşeyler üretmeye çalışır ama biz ritim yazmayı bilmeyenler için bir öncelik bir start noktasıı olmalı yoksa hazıra devam:)

Arkadaşlar pa500tr de malatyada ikamet ettiğim için burada gerekli olan şöyle asma davullu set arıyorum. Parasıyla da olsa farketmez. Pa500tr ü kötüleyenler haklı çıksınlar istemiyorum.Düğünde kullanmak için. Herkes elindekileri paylaşsa aslında çok güzel olur. Bilgi paylaştıkça güzeldir ve değerlidir. Bilmem yanlışmı düşünüyorum. Bana bu konuda destek olmak isteyenvarsa lütfen irtibata geçin. 0 507 2930491 veya muratbatki@gmail.com