Pa 500 ben sana yandım

• Konbuyu başlatan kuscy
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 21
  • Görünümler : 4K
Cevap: Pa 500 ben sana yandım

teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için :)

Agalar onu bunu anlamam, bu PA500 drumları bir elden geçse bir kaç tane de güzel sample atılsa fabrikasyon,, PA800 den farkı kalmayacak neredeyse, ses tınıları çok benziyor birbirine...

eline sağlık..

güzel olmuş..

Agalar onu bunu anlamam, bu PA500 drumları bir elden geçse bir kaç tane de güzel sample atılsa fabrikasyon,, PA800 den farkı kalmayacak neredeyse, ses tınıları çok benziyor birbirine...

aynen bu org bir elden geçse 800 den pek farkı kalmaz ...

evet ya güzel alet ama neden uğraşılmıyor anlamadım gitti keşke bilsekte uğraşsak

Dün bahsettiğim pa80 kullanan hocanın yanındaydım 3tane org vardı hocanın pa80i benim pa500 bide tamire gelen pa800 vardı 3ünü denedik kendi fikrimi söylùyorum pa80le pa500tr aynı fark yok pa800 pa500tr yle bir tutulamaz pa800 ustun bi cihaz saund ve gerçekçiçilik var bikaç hoca daha vardı kesinlikle pa500tr alman çok akıllıca dedi hocaların 2sı konservatuar mezunu 1i Alaylı ve pa80 kullanıyorlar

Dün bahsettiğim pa80 kullanan hocanın yanındaydım 3tane org vardı hocanın pa80i benim pa500 bide tamire gelen pa800 vardı 3ünü denedik kendi fikrimi söylùyorum pa80le pa500tr aynı fark yok pa800 pa500tr yle bir tutulamaz pa800 ustun bi cihaz saund ve gerçekçiçilik var bikaç hoca daha vardı kesinlikle pa500tr alman çok akıllıca dedi hocaların 2sı konservatuar mezunu 1i Alaylı ve pa80 kullanıyorlar

görünüş aynı sayılır ama pa800 le 500 tabiki bir olmaz 800 ezici bir üstünlüğe sahip çok manyak cihaz para olsa hemen alırım:D

PA 800 tartışılmaz bir cihaz...

çok güzel olmuş kardeş ellerine sağlık
kullandığın seti paylaşırmısın bağlama hoşuma gitti