Pa 4x 2015 de çıkıyor

• Konbuyu başlatan setup41
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 27
  • Görünümler : 17K
Cevap: Pa 4x 2015 de çıkıyor

Yeni bir seri gelecek bencede yeni seri yeni saund yeni özellikler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

pa4x diye bir proje yok arkadaşlar uydurmayalım. illaki yeni bir klavye çıkacak ancak bu pa4x değil.

Aynı sound dediğiniz olay kullandığınız anfi sistemine bağlıdır arkadaşlar. Korgun tüm serilerini kullanmışımdır. Pa Serisi ve X serisinin birbiriyle alakası yok. X serisine yakın tek org pa900 dür. Tamamen kendi düşüncem

Elimde 800 var ve bozulana kadar kullanıcam ve vsti okuyan bi klavye çıkana kadar klavye almayacam..

Elimde 800 var ve bozulana kadar kullanıcam ve vsti okuyan bi klavye çıkana kadar klavye almayacam..

o zaman bir daha hiç klavye almıcan demektir çünkü bu dediğin klavye çıkmayacak :D dediğin vst ler çok güçlü ses kartları işlemci ve hafıza gerekiren yazılımlar orglarda olmasına olurda fiyatta 20000 tl den aşşağı olmaz diye düşünüyorum :D

korg projelerini senlemi paylaşıyor? hocam önümüzdeki yıl projeleriniz neler ?

ne yani senle mi paylaşacaktı korg projelerini. :D tabiki şaka bende duyduğumu yazıyorum ileride belli olur benim duyumlarım korg distribitorü ve buna bağlı arkadaşların söyledikleridir. %100 pa4x olmucak demiyimde kendi kanaatimde pa4x olmayacağıdır.

pa4x cikarsa sanki full 4/4 luk mu olacak onu hic soruyormusunuz kendi kendinize pa5x de bile bu olmayacak her zaman bir dolu eksik olacakki bir ust modeli sana bana pazarlasin ama yamaha tyros 5 oyle degil adamalr gercekten 4/4 luk keyboard uretmis her yonuyle best

pa4x cikarsa sanki full 4/4 luk mu olacak onu hic soruyormusunuz kendi kendinize pa5x de bile bu olmayacak her zaman bir dolu eksik olacakki bir ust modeli sana bana pazarlasin ama yamaha tyros 5 oyle degil adamalr gercekten 4/4 luk keyboard uretmis her yonuyle best

%100 katılıyorum ama yamahada fiyat olarak bayaa bir tuzlu....

dogru cok tuzlu ama Iyi olan herseyin fiyatida tuzludur maalesef

Bu alana bir cevap yazın...