Pa 3x satıp pa 4x almak

Cevap: Pa 3x satıp pa 4x almak

vallahi kardes sen Türk Hava Yollarinida Airbuslari almayin eski ucaklarda ucmuyomuydu diye ikna edersin.

Aranızda 50 yaş fark var bilmem dikkat ettinizmi.. Ha bu arada 3x lere sağlam bi set yapıldımı ;) hala 800 setlerle idare ediyorlar..4x alsakmı ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Aranızda 50 yaş fark var bilmem dikkat ettinizmi.. Ha bu arada 3x lere sağlam bi set yapıldımı ;) hala 800 setlerle idare ediyorlar..4x alsakmı ;)

yas farki fazla yokta,ben forumda bir türlü yasimi düzeltemedim junior olarak kaldim.Pa800 -900lere Set bir sürü var isimlerini saymak burda reklama gecer.Fakat Pa serisinin asil güzel tarafi herkes istedigi gibi kendi setini yapabilir,ister toplama ister kendi sampelleri ile.pa800 seti ile 3xe veya 4xe gecen arkadaslar ellerindeki set orgun üzerinde isleyebilirler veya cikan bir sürü kilitli Usb lerden birini almayi secebilirler.Ben kullandigim Pa serilerinde ritm ve seslerle ugrastigim icin aralarindaki degisikleride fark ediyorum.Mutlaka herkesin beklentisi baskadir,bana göre pa4x özellikleri ile dahada cok imkanlar sagliyan bir org olacak.saygilarimla.

Selam müzisyen dostlar,arkadaşlar.Elimde Pa 3x klavyem var.Pa 4x piyasaya çıktığında satıp Pa 4x almak istiyorum.Pa 3xler kaça gidiyor üstüne daha ne kadar verip almak lazımdır ? Piyasada 3650 Euro gibi rakamlar dolaşıyor.12 binleri geçen bir rakam 2 tane Pa 3x fiyatı mı ? Bu şartlarda fiyatı 2005te çıkan Korg Quasys gibi olan Pa4xi almak mümkün olacak mı ya da sizce Pa3x ve üstüne vererek almak değer midir ?
Dilersen sıfır kapalı kutu yurt dışında size getırte bilirim 8800 tl

Dilerseniz size yurt dışından sıfır kapalı kutu pa4x
Getırte bilirim fiyat 8800

Söferi iyi oldumu mesele yok ama söfer acemi ise bosuna yarıs arabasına binmeye heves etmek dpgru degil 3x varken 4x almak sadece havadan başka birsey degil insanlar ordaki orgga değil piyanistte bakıyorlar nasıl çalıyor diye ama illa benim param çok havam olsun diyorsanız 4x size göre hayırlı olsun derim 3x ben 2 el aldım yaz baslangıcında 6500 liraya çokta memnunum değiştirme gibi bir düşüncem de yok :)