ozledim - pa500tr demo

Cevap: ozledim - pa500tr demo

ellerine sağlık ugurtheorca.gayet güzel bir çalışma olmuş.ses rengini beğendim ama eko fazla arkadaşların dediği gibi bas tiz ayarları olmamış.ben söyleye söyleye iyi bir netice alacağına inanıyorum.:)

:) Teşekkür ederim ferdesu hocam.. hani derler ya, duş alırken bile şarkı söylemem.. En azından kendi kulağım işkence çekmesin diye :) ilk defa denediğim bir şey gerçekten.. Beğenmenize sevindim..

Ama hem çalıp hem söylemek gerçekten zormuş.. Bu konudaki tüm arkadaşlarımı takdir ediyorum..

Güzel çalışma olmuş eline sağlık....

Emeklerine sağlık hocam...

Sesinizi kayıt ederken sadece efektler gitmiş kayda sanırım sesin olduğu kanalın efektlerini açmışsınız ama master volumunu açmamışsınız...

Güzel bi çalışma olmuş uğur abi ses konusunda bende kötüyüm ne yazıkki kendi bestelerimi bile okuyamıyorum hep arkadaşlara okutuyorum.

Emeklerine sağlık hocam...

Sesinizi kayıt ederken sadece efektler gitmiş kayda sanırım sesin olduğu kanalın efektlerini açmışsınız ama master volumunu açmamışsınız...

Eyvallah hocam.. bugün deneyeceğim ayarları biraz daha..

bir parçayı icra ediyorken öncelikle benim büyüklerimden aldığım tavsiye şu yönde oldu her zaman,bizim gibi hem müziği icra edip hemde solistlik yaparken parçanın introsundan sonra parçaya girdikten sonra klavye seslerini geri çekersek daha iyi bir netice alırız,ben bunu uzun senelerdir yapıyorum hem sesim az yoruluyor hemde parça daha rahat icra ediliyor,bence güzel bir çalışma olmuş ellerine yüreğine ağzına sağlık diyorum,çalışmalarında başarılar diliyorum,yapmış olduğum eleştri hepimiz için geçerli değerli müzisyen arkadaşlar,tespitte hatam olduysa hepinizden ayrı ayrı özdür dilerim

bir parçayı icra ediyorken öncelikle benim büyüklerimden aldığım tavsiye şu yönde oldu her zaman,bizim gibi hem müziği icra edip hemde solistlik yaparken parçanın introsundan sonra parçaya girdikten sonra klavye seslerini geri çekersek daha iyi bir netice alırız,ben bunu uzun senelerdir yapıyorum hem sesim az yoruluyor hemde parça daha rahat icra ediliyor,bence güzel bir çalışma olmuş ellerine yüreğine ağzına sağlık diyorum,çalışmalarında başarılar diliyorum,yapmış olduğum eleştri hepimiz için geçerli değerli müzisyen arkadaşlar,tespitte hatam olduysa hepinizden ayrı ayrı özdür dilerim

Eyvallah üstadım, benim açımdan harika bir aydınlatma ve bilgilendirme olmuş..
Bu tür eleştiriler, bilgilendirmeler ve yorumlar olmuyor mu zaten karanlıklarda yolumuzu aydınlatan??

Sesimi naparsam yapayım, hamur bu.. :D dahası olmaz.. ama sizler sayesinde klavye calmayı öğrenip geliştiriyorum.. teşekkürler..