ozledim - pa500tr demo

Cevap: ozledim - pa500tr demo

Abi link çıkmamış

Müzik 10 numara.Yorum için ;ses renginiz çok hoş kadife ancak mixer efek ayarları olmamış dediğiniz gibi deneme olduğu için.söz ve müzik balansını iyi dengelemek,sesi efektlerle boğmadan bas tiz mid ayarlarını doğru yapıp,prlak tane tane ton elde etmek gerekir.sağlık esenlik dileklerimle

Müzik 10 numara.Yorum için ;ses renginiz çok hoş kadife ancak mixer efek ayarları olmamış dediğiniz gibi deneme olduğu için.söz ve müzik balansını iyi dengelemek,sesi efektlerle boğmadan bas tiz mid ayarlarını doğru yapıp,prlak tane tane ton elde etmek gerekir.sağlık esenlik dileklerimle

Hocam çok sağol.. sesim boğuk çıkıyo.. bas tiz ayarlarını nasıl yapacağımı da bilmiyorum ki :) effect ayarları vardı onla uğraştım biraz..
behringer xenyx 1002fx mikserini aldım..pa500tr nin mikrofon girişi yok biliyorsunuz.. bu şekilde çözdüm bunu :D
Ses eğitimi alsam bile faciayım, hiçç iddiam yok bu konuda..bu su götürmez bir gerçek
ama sizlerden çalmasını öğreniyorum biraz biraz..

abi tarzını çok beğeniyorum sade ve hoş çalıyorsun biz mübarek pichbendi kıracaz bundan sonra fazla yüklenmeyeceğim garibe :D

Sağol abicim.. yok ben o joysticke hiiiç dokunmuyorum.. satsam orgu yepyeni :D

sen naptın? hangi orgu kullanıyorsun şimdi? bak demo bekliyorum senden..

Sağol abicim.. yok ben o joysticke hiiiç dokunmuyorum.. satsam orgu yepyeni :D

sen naptın? hangi orgu kullanıyorsun şimdi? bak demo bekliyorum senden..

abi pa 80 var fena alet değilmiş aslında (Bi tuşu arada basmıyor onun dışında :D) ama tabi pa 500 kadar pratik değil onla uğraşıyom setimi falan hazırlamaya çalışıyorum ondan sonra tabiki demolar göndericem :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

abi pa 80 var fena alet değilmiş aslında (Bi tuşu arada basmıyor onun dışında :D) ama tabi pa 500 kadar pratik değil onla uğraşıyom setimi falan hazırlamaya çalışıyorum ondan sonra tabiki demolar göndericem :)

Hadi bakalım.. Pa80de de güzel işler çıkartırsın sen ;)