Öyle sarhoş olsamki(klasik gitar)

üstad benim konuya bilimsel yaklaşmam için geç oldu...Bu nedenle temiz kayıt için (ki üstadın bu temizliğinde bir kayıdı sitede ben dinlemedim) şu kart- şu program- şu efekt bu efekt gibi pratik öneriler lazım. yoksa edirneli arkadaşın tavsiyesi üzerine 800 sayfa kitap aldım ama nafile....

Sn mustafa bey dediğiniz gibi bu işler sadece kitap ile olacak işler değil ama tabiki teknik bilgiler öğrenmek için bazı kaynaklara ihtiyacı oluyor insanın, ve yine dediğiniz gibi en güzek yöntem bilgileri pratik ile harmanlayıp ortaya birşeyler çıkarmak ama bu da aslında herzaman görüldüğü kadar olmayabiliyor, vakit bulursam bazı çalışmalarımı video halinde atıcam ve dediğiniz gibi kullandığım donanımları da burada paylaşıcam , herşey gönlünüzce olsun sağlıcakla kalın

harika olmuş. elleriniz dert görmesin. çok beğendim.

Edirneli geldi :p

O kitabı tavsiye ettiğimde veya kayıt konusu her vakit geçtiğinde dediğim cümle şuydu ;
İLK ÖNCE DENEYİM. . . .
:D

Paylaşım için teşekkürler.

Bu konuyu atlamışım..Çok güzel bir çalışma VSTI Real Guitar diycem ama yanılıyor olabilirim..Emeklerinize sağlık..Gitar tekniği aynen real çalınmış gibi..

emeğine sağlık teşekkürler

Cevap: Öyle sarhoş olsamki(klasik gitar)

link kapanmış :(