Öyle sarhoş olsamki(klasik gitar)

eline sağlık üstat çok güzel olmuş,her zamanki gibi...
hangi vst bu?
keşke altyapıdaki gitarda vuruş çeşitliliği sağlasaydınız derim ben.
selamlar

5 dakkalık bi hucum kayıt desem....
ama iyi görmüşsünüz açığı, iyi çalışmalar....

5 dakkalık bi hucum kayıt desem....
ama iyi görmüşsünüz açığı, iyi çalışmalar....

ne yapayım hocam bu kadar güzel bir çalışmaya illaki bir kulp takmam lazımdı:D:D
burada esas mesela sizin mix-mastering tekniğiniz.bence çok iyi ki şu anda kıytırık laptopdan dinliyorum,esasen akşam daha sağlıklı dinleyebilirim...
selamlar

ne yapayım hocam bu kadar güzel bir çalışmaya illaki bir kulp takmam lazımdı:D:D
burada esas mesela sizin mix-mastering tekniğiniz.bence çok iyi ki şu anda kıytırık laptopdan dinliyorum,esasen akşam daha sağlıklı dinleyebilirim...
selamlar
üstad ne et yap bu kayıt tekniğini, teknolojisini öğren ve bana da ögret.

paylaşım için saol

üstad ne et yap bu kayıt tekniğini, teknolojisini öğren ve bana da ögret.

hocam gizli saklı birşey yok,Amerika'yı yeniden keşfe de gerek yok:)
linkini verdiğim konuları inceleyin,biraz daha döküman buldum,yakında onları da paylaşacağım zaten.
ses mühendisi olmadığımıza göre, ölümcül hataları bertaraf edebilirsek bu şimdilik kafi bence...
gerisi zaten bizim yeteneğimize kalmış zaten...
size bir video göndermiştim zaten yanlış hatırlamıyorsam.göndermemişsem ilk online gördüğümde tekrar yollarım.
bir video daha hazırlayıp koyacağım kamera bulamadım bir türlü...
ama yakında...:)

elınıze yuregınıze saglık gercekten cok guzel olmusss alkıslıyorummmmm

hocam gizli saklı birşey yok,Amerika'yı yeniden keşfe de gerek yok:)
linkini verdiğim konuları inceleyin,biraz daha döküman buldum,yakında onları da paylaşacağım zaten.
ses mühendisi olmadığımıza göre, ölümcül hataları bertaraf edebilirsek bu şimdilik kafi bence...
gerisi zaten bizim yeteneğimize kalmış zaten...
size bir video göndermiştim zaten yanlış hatırlamıyorsam.göndermemişsem ilk online gördüğümde tekrar yollarım.
bir video daha hazırlayıp koyacağım kamera bulamadım bir türlü...
ama yakında...:)
üstad benim konuya bilimsel yaklaşmam için geç oldu...Bu nedenle temiz kayıt için (ki üstadın bu temizliğinde bir kayıdı sitede ben dinlemedim) şu kart- şu program- şu efekt bu efekt gibi pratik öneriler lazım. yoksa edirneli arkadaşın tavsiyesi üzerine 800 sayfa kitap aldım ama nafile....

üstad benim konuya bilimsel yaklaşmam için geç oldu...Bu nedenle temiz kayıt için (ki üstadın bu temizliğinde bir kayıdı sitede ben dinlemedim) şu kart- şu program- şu efekt bu efekt gibi pratik öneriler lazım. yoksa edirneli arkadaşın tavsiyesi üzerine 800 sayfa kitap aldım ama nafile....

edirneli arkadaşa batuh oluyor galiba:D
abi filmsin valla...
video geliyor yakında meraklanma...