Orgun bilgisayra bağlantısı var kayıt programı lazım?

• Konbuyu başlatan seco_35
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 16
  • Görünümler : 4K
Cevap: Orgun bilgisayra bağlantısı var kayıt programı lazım?

programı yükledim ama organ çalıp nasıl kaydetcem mp3 olarak onu anlatırsanız daha iyi olur kullanmadım programı ???

Orgun kulaklık cıkısından bılgısyarın mıc pembe gırısı arasında baglantı kuracaksın benım verdım programı kurduysan ordan armye basackasın sonra rec bas kaydetsın kayıt yaparken orgun sesı cok acık olmasın kayıt cızırtılı olur.

Orgun kulaklık cıkısından bılgısyarın mıc pembe gırısı arasında baglantı kuracaksın benım verdım programı kurduysan ordan armye basackasın sonra rec bas kaydetsın kayıt yaparken orgun sesı cok acık olmasın kayıt cızırtılı olur.

tosun54 arkadasımın bahsettiği konuya söyle bir ekleme yapalım,Eğer orgunu pc ye bağlayacağın kablonun iki jakıda büyükse onu küçültmen için jak küçültücüler var ondan kullanman gerekicek.Maliyetide ucuz en fazla 2-3TL'dir...

resimdeki gibi,

bnm org da usb girişi ile bağlantı yapılıo öle kayıt olmaz mı?

bnm org da usb girişi ile bağlantı yapılıo öle kayıt olmaz mı?

benim bildiğim usb girişyle olmaz sen benim dedim gibi kablo yap çok basit ben evde kendim yaptım.

bnde kndim yaptım :) kabloda bi temassızlık var ama hallederim basit gerçekten çok teşekkürler..

bnde kndim yaptım :) kabloda bi temassızlık var ama hallederim basit gerçekten çok teşekkürler..

yardımcı olduysam ne mutlu bana demoları beklıyoruz :) kolay gelsın.

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

Geri