////org piyasasında rekabet arttı////

Cevap: ////org piyasasında rekabet arttı////

o bahsettiğiniz oryantal seslerin bir kısmı emo sampleleri ve isminin açıklanmasını istemeyen bir şahısın.

edi zurna çok yönlü incelendi ve 1 haftam geçti bu sesin başında.
bu örneklerin çok tutulmasının nedenlerinden biri örneklenme esnasında kullanılan teknik.
duyduğuma göre gitar amplifikatöründen mikrofon ile kaydedilmiş ve doğal bir sıcaklık katmış.
detoneler çok kontrol dışı ve o şekilde de kullanılır ama dikkat ettim hep -5 transpoze yapılıyor ve öyle kullanılıyor.
şimdi buna gerek bile yok ve ayrıca karakteristik özelliğini koruduk detoneleri düzeltirken ama dediğim gibi tamamen kalkmadı.

batuh kardeş yıllardır bu işlen uğraşıyorsun kendin yap güzel bir zurna adı da batu zurna olsun.edi zurnanın papucunu dama atalım artık......burda gülen bir simge koymam lazım ama anlamadığımdan söyliyeyim dedim.espiri yan hadi kalın sağlıcakla.saygılar....

Hey gidi ketronum, garibanım benim...! artık kıyaslamalarda bile adın geçmiyor.Belkide böylesi daha iyi, kimsesiz sessiz ama derinden..

madem konusu açıldı, sx3000 de de edizurna var. bende hep edirne zurna, edip zurna falan sanıyordum :D

şu anda piyasa korg ve yamaha.çok çalıştıkları için de yerlerini hak ediyorlar bence.bir aleti yapıp sonra arkasında durulmazsa olacağı ketrondur veya böyle orglardır.saygılar....

şu anda piyasa korg ve yamaha.çok çalıştıkları için de yerlerini hak ediyorlar bence.bir aleti yapıp sonra arkasında durulmazsa olacağı ketrondur veya böyle orglardır.saygılar....

benim sx3000 in arkasında ben varım :D
insan kullandığı aletin arkasında duramıyorsa iş kötü alet ağzıyla kuş tutsa yaranamaz:)

zaten yakında düğünleride laptopçular çalar bi tane göstermelık bı org koyar öne laptopa devam:D

zaten yakında düğünleride laptopçular çalar bi tane göstermelık bı org koyar öne laptopa devam:D

o konuda haklısın ama örneğin ben orgu kendim için alıyorum müzikten zevk almam lazım beğenmediğim orgu kullanmak istemem o yüzden org meselesi benim için önemli en büyük hobim bu yoksa işim bu değil dikkat edersen piyasada para kazananlar pek forumlara takılmaya fırsat bulamıyor orgu alırkende malesef hobi olarak kaldığı için fazla yatırım yapmak mantıklı gelmiyor ucuz yoldan kaliteyi almaya çalışıyorum yoksa pa3x veya audya5 tyros4 almaya imkanım var ama herşey org demek değil hayatta malesef böyle uğraşmak daha zevkli oluyor şimdi pa3x alsak neyi konuşucaz burada :)

bir şeye değinmek isityorum...

hadi pa500 - Or700 münakaşasına ok. ikisi de genç nesil klavyeler....

PA80 neden işin içine sokuluyor anlamış diilim...

Ha teknik olarak bu iki modelden üstün olabilir ama.

Disket üreticileri disket üretmeyi bitirmişken Pa80 ile 10 sene ne yapılabilecek onu merak ediyorum....

Kullanan, memnun olan kullansın. Ama bunu 10 sene kullanmayı unutsun :D

16Mb sample kapasitesi ( sample yüklemek, kart programlamak ömürden ömür götürüyor)
Disketli (artık disketler tarih oluyor)
Piyasada nevalesi bolmuş (yıllardır aynı ritimler döner dolaşır)
Yaşlanmış, 50 tane sahibi olmuş, artık sahibini bırakmış eski italyan modelleri...

ne dim... Bu kavgada bu dedenin ne işi var? :D

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri