Org Önerisi

aacayipm

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
Selamlar.
Yaklaşık 15 yıldır piyasadan uzağım.Daha öncesinde en son kullandığım YAMAHA OR 700 orgum vardı.Bu orgla çok profosyonel olmasamda eşe dosta düğünlere gidiyor kendim evimde ufak tefek çalışıyordum.O zamandan bu zamana piyasa ve teknoloji çok değişti ve ben kararsız kaldım.
Evde hobi amaçlı olsada arada yine böyle eşe dosta düğünlerde çalabileceğim usb den ses-ritm veya şarkı yükleyebileceğim,bazı aletlerde kronik sorunların olduğunu öğrendim ama marka model şu anda hatırlamıyorum en azından bana sorun çıkartmayacak 2.el fiyatı max 30bin civarında olan bir alet arıyorum.
Bana tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim.
Saygılar

Selamlar.
Yaklaşık 15 yıldır piyasadan uzağım.Daha öncesinde en son kullandığım YAMAHA OR 700 orgum vardı.Bu orgla çok profosyonel olmasamda eşe dosta düğünlere gidiyor kendim evimde ufak tefek çalışıyordum.O zamandan bu zamana piyasa ve teknoloji çok değişti ve ben kararsız kaldım.
Evde hobi amaçlı olsada arada yine böyle eşe dosta düğünlerde çalabileceğim usb den ses-ritm veya şarkı yükleyebileceğim,bazı aletlerde kronik sorunların olduğunu öğrendim ama marka model şu anda hatırlamıyorum en azından bana sorun çıkartmayacak 2.el fiyatı max 30bin civarında olan bir alet arıyorum.
Bana tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim.
Saygılar
Korg pa800 - PA2X modeli ikinci el piyasasında 30 bin TL civarında bulunabilir. Kronik sorunları az olan ve sağlam bir yapıya sahip. saygılar..

Slm ikinci el Dante zen bulabilirsen oda cok güzel ve isini görebilecek yeni sistem orglardan biri
Yamaha kulandiysan ve memnunda kaldiysan ben bir ara
yamaha psr s770 kulanmistim kendimce oda iyi bir aleti yanliz emo ile iyi
Roland ea7 2 elfiyati nekadar bilmiyorum ama alt yapilari zengin olan bir org is görebilecek bir org
korg pa600 alirsan ce setinide mutlaka almani tavsiye ederim ama almadan önce dinleyip karar vermen gerekecek
korgpa2x de korgpa800 de cok profosyönel aletlerden biri temizini bulabilirsen sidetle tavsiye ederim ama dedigim gibi temizini bulabilirsen
bu saydiklarim veyada ustalarimizin saydiklari aletler bizlerin hosuna gitsede belkide senin hosuna gitmiyebilir ama en azindan bunlarla yola cikip deneyip karar verebilirsin veyada fikir edinmis olabilirsin

Saygilar

Son düzenleme: