org mu zurna mi ?

sazcihalim

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
arkadaslar 3 aydir org caliyorum fakat zurna'nin yerini tutmuyor simdi sorum acaba zurnayi calmayi mi ogrensem kendi kendime acaba org'tan daha mi zordur tavsiyelerinizi bekliyorum

Cevap: org mu zurna mi ?

Zorluğunu bilemem. Ama en gelişmiş elektronik enstrüman, en basit akustik enstrümanın lezzetini veremez.

evet dogru fakat zurnayi dinledigimde cok hosuma gidiyor org'daki zurnaya benzemio ogrenmek isterim ama zor mudur bilmiom iste

evet dogru fakat zurnayi dinledigimde cok hosuma gidiyor org'daki zurnaya benzemio ogrenmek isterim ama zor mudur bilmiom iste
Denemeden bilemezsin. Zurna al ve uğraş, sonuçta çok pahalı bir enstrüman değil.

becerebiliyorsan her ikisi,kendimden örnek verirsem hoşuma giden her enstrumandan azıcıkta olsa çalarım sanırım 5 6 tane var

zurnayı kendin çaldığında duyduğun ses ile başkası çaldığında duyduğun ses aynı olmaz .zurna aynı olsa bile

bende hep elektro bağlama çalmayı istemişimdir ama klavyedeki elektro sesi bana yetiyo ama gerçeği gibi olamaz kesinlikle. en iyisi ikisinide öğren. hani derler ya' bir dil bir insan iki dil iki insan''' bence enstrümanda öyle...

tmm deneyecem cok sagolun