org icin tavsiye ne edersiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: org icin tavsiye ne edersiniz

mustafa bey cok tskr ederim bilgin icin zaten sokak dügünlerine gitmem dügün salonu gibi yerlerden teklif geldi bu yüzden orga ihtiyacım oldu...anladıgım kadaryla 800 iyi diyorsunuz .sadece söyle bir sey desem 800 ün ikinci elini alcagıma 900 sıfırı alsam sanırım daha iyi olcak...en azından kafam rahat olur diye düsünüyorum....yanlıs söylüyorsam veya sahsi fikri olanlar varsa tavsiyelerinizi beklerim...

800 ve 900 arasında pekte bir fark yok.bence bütçen yetiyosa 3x al.ben korga 3xle başladım
hiç 800 kullanmamıştım geçen bi arkadaşımın 800ünü bi düğünde kullandım.tuşlar oyuncak gibi geldi. ha sound olarak çok önemli bir fark yok.

Değerli müzisyen arkadaşlarım öncelikle gecelerinyargici nickli üye değerli ustalardan yardım istemiş klavye konusunda yazıda belirtmiş anlamadığını bu yüzden yüksek ölçülere çıkmış (pa2x, pa900, pa3x gibi) şöyle bişey var öncelikle pa800 ile pa900 arasında birçok fark var bunu kullananlar bilir aradaki farkıda korgtr sitesinde pa serisi ritimli klavyeler bölümünde iki klavyeyide karşılaştırarak yada iki cihazıda canlı dinleyerek öğrenebilirsiniz. pa3x konusundada gitmez be kardeşim pa3x sokak veya salon düğünlerine gitmez. Nedeni çok özellikli bir cihaz düğünlerde yaptığımız nedir ki oyun havaları, halay başka bişey çaldığımız yok bunları bilen arkadaş pa500 lede yapar o düğünü bk5 ilede dante tr ilede hemde krallar gibi. ;) Bugüne kadar kaç düğüne gittim bilmem biride çıkıp güzel bir tsm eseri yap giriştede şu makamla taksim yap demedi :) kendimden biliyorum heves ettim pa3x aldım sonra verdiğim paraya acıdım sokak düğünlerine taşı düğün salonuna taşı harap oldu cihaz toz, kir, pas içinde kaldı bide fiyatı mağlum 7000 lira yazık oldu parama sattım. gecelerinyargici nickli arkadaşım eğer diyorsan sabit mekanlarda restaurantlarda büyük otellerin localarında canlı müzik yapıcam al pa3x si pişman olmazsın ama düğünlerde kullanıcaksan pa600e bir göz at git biryerde canlı dinle derim mesela beyoğlunda craft müzik piyanist enes bey çok güzel bir set hazırlamış cihaza gümbür gümbür düzenli, cihazla beraber alınca hediye ediyor setide her türlü işini görür. Sonra medeli dante tr de çok güzel bir alet utar müzik, mert müzik gibi yerlerde canlı dinleyip cihazı inceleyip merak ettiğin sorulara cevap bulabilirsin. Hem sıfır 2 yıl garantili cihazın olur hem işini çok güzel görür hemde yüksek ücretler dökmeden kaliteli işler yapabilirsin. Benim bu konu hakkında görüşüm bu yanlış anlaşılmasın lütfen sağlıcakla kalın.

Değerli müzisyen arkadaşlarım öncelikle gecelerinyargici nickli üye değerli ustalardan yardım istemiş klavye konusunda yazıda belirtmiş anlamadığını bu yüzden yüksek ölçülere çıkmış (pa2x, pa900, pa3x gibi) şöyle bişey var öncelikle pa800 ile pa900 arasında birçok fark var bunu kullananlar bilir aradaki farkıda korgtr sitesinde pa serisi ritimli klavyeler bölümünde iki klavyeyide karşılaştırarak yada iki cihazıda canlı dinleyerek öğrenebilirsiniz. pa3x konusundada gitmez be kardeşim pa3x sokak veya salon düğünlerine gitmez. Nedeni çok özellikli bir cihaz düğünlerde yaptığımız nedir ki oyun havaları, halay başka bişey çaldığımız yok bunları bilen arkadaş pa500 lede yapar o düğünü bk5 ilede dante tr ilede hemde krallar gibi. ;) Bugüne kadar kaç düğüne gittim bilmem biride çıkıp güzel bir tsm eseri yap giriştede şu makamla taksim yap demedi :) kendimden biliyorum heves ettim pa3x aldım sonra verdiğim paraya acıdım sokak düğünlerine taşı düğün salonuna taşı harap oldu cihaz toz, kir, pas içinde kaldı bide fiyatı mağlum 7000 lira yazık oldu parama sattım. gecelerinyargici nickli arkadaşım eğer diyorsan sabit mekanlarda restaurantlarda büyük otellerin localarında canlı müzik yapıcam al pa3x si pişman olmazsın ama düğünlerde kullanıcaksan pa600e bir göz at git biryerde canlı dinle derim mesela beyoğlunda craft müzik piyanist enes bey çok güzel bir set hazırlamış cihaza gümbür gümbür düzenli, cihazla beraber alınca hediye ediyor setide her türlü işini görür. Sonra medeli dante tr de çok güzel bir alet utar müzik, mert müzik gibi yerlerde canlı dinleyip cihazı inceleyip merak ettiğin sorulara cevap bulabilirsin. Hem sıfır 2 yıl garantili cihazın olur hem işini çok güzel görür hemde yüksek ücretler dökmeden kaliteli işler yapabilirsin. Benim bu konu hakkında görüşüm bu yanlış anlaşılmasın lütfen sağlıcakla kalın.

onur kardeşim sana katılıyorum bende dante tr aldım 1 ay oldu şu an aleti çözmeye başladım canavar gibi gümbür gümbür dolgun ritimler seslerde çok güzel. Özellik olarak korgun 3-4 bin tl lik orglarıyla aynı özellikte kesinlikle tavsiye ederim. Her ay yeni ritimler sitesinde yayınlanıyor ;) İşini fazlasıyla görür bi kaç programda parasını çıkarırsın. başına bi iş geldimi canın acımaz :D :D

Korgun 3-4 bin tllik orgları kullanıcıya açık orglar dante kapalı sample alması bi cihaz için çok büyük artı onun için aynı özelliklerde demek doğru olmaz.

doğru sample hariç tabi sırf sample için 2000 tl daha fazla vermesi kendi bileceği iş ;)

dün bi arkadasın 3xi ile ve benim 800ü karşılaştırdık..aynı ritimleri açtık ve ben hiçbir fark göremedim..sadece kickler biraz daha sağlam tok geliyordu 3xde. ( bu söylemim 3 için yapılan özel usbler için geçerli değildir) .ama uğraşılırsa 800de de aşagı yukarı elde edilebilir tabi aynısı olmaz.900le 800 arasında da öyle bu neymiş dedirtecek bi fark olacagını sanmıyorum.haa diceksinizde herkes elindeki aleti över..bu dogru..ama ben istesem yarın alırım 3x.ama 800ün 4000 4500tl para istediler.bu paraya değer mi değmez...
mesela kubi15 kardeşimiz dante önermiş..sample için o para vermez demiş..sadece sample için vermiyoruz biz o parayı kubicim :) bi aleti almadan önce satmayı düşüneceksin..800ün en kötüsü şu an 3000tlden aşagı gitmez ve de elden çıkarılabilir küçük bi zararla. :) senin dantenin ikinci el piyasası nedir ne durumdadr bilemem tabi ama korgun ki kadar olmadıgından eminim :) biz 2000lirayı bunun için veriyoruz işte kubicim..
demek istediğim odur ki..şu an piyasanın kralı 800dür..dahada işine gelmezse yaptırırsın 256mb bakarsın keyfine :)
herkese iyi günlerr...

900 cin mali arkadasim temiz 800 var verelim ev aleti temiz dugun gormedi

Ekli dosyalar

• IMG-20140907-WA0004.jpg
    IMG-20140907-WA0004.jpg
    169.5 KB · Görünümler: 233

Bilip bilmeden millete yalniş bilgiler vermeyin korg çindede üretilse italyada da hiç bir fark yoktur çinde kullanilan malzemede aynidir italyada da çinde bütün büyük markaların fabrikası vardir sony honda samsung lg korg roland vs... işçilik ucuz oldugu icin orda üretilir made in chine yazar fiyat düşer sende aynı kalitedeki ürünü daha ucuza alırsın bu olayı çinin uyduruk markalariyla karıştirmayın artık dandik olan onlar bu konu maksadını aştı konuyu kitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...