org fiyatlarına bakın

• Konbuyu başlatan gecer66
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 15
  • Görünümler : 6K
Cevap: org fiyatlarına bakın

arkadaşlar geçen sene babamlar acca gittiler gerçekten t.c de yandan açılan klevsi olan nokia 1600 lira idi oradan 300 dolara alındı dolar ozaman daha düşüktü sadece 5 tl verildi ve açıldı yani arabistan çokkkk ucuz inannın

dunya ülkelerinde bizden soyguncu ülke varmı neden inanmıyorsunuz bu fiyatlara bence gayet normal afganistandan 50 dolara cep telefonu getirdi yegen burda binliraya yakın o telefon kendim bile 2 telefon getirdim zamanında yurt dısından bizde gümrükten girdimi basta devlet olmak uzere soyguncular sıralanıyor ve sonunda olan o aleti alacak adama oluyor bu gayet normal

Elemana mesaj attım bakalım ne diyecek.kapıda ödemeli gönderme şeklini sordum.ilanda ödemeyi paypal üzerinden istiyor.ancak işler gittigidiyordaki gibi malı alınca onaylama işi yok paranı paypall üzerinden ödedikten sonra satıcı kargo yapıyor.işte burada dolandırılma süreci başlıyor.çünkü ortada güvenilecek hiç bir durum yok. pay pal üzerinden yasal takip yapılabilir ama atı alan üsküdarı çoktan geçmiştir nerde bulacan adamı

ianılacak gibi değil.gerçekten satıcıysanız sizinle diyaloğa geçip org almak istiyorum dedim adam cevap yazdı. siz marka ve model belirtin ayrıca kaç tane istediğinizi belirtin 3 tane ürün alana 1 tane bedava veriyorlarmış.Düşünsenize 1200 euro dan 3 tane tyros4 alsm 1 tane de bedava. biraz daha yazışıp ödeme şartlarını ve teslimat şartlarını netleştirmeye çalışacağım bakalım nasıl bir üç kağıt var bu işte

yazık halimize vallaha herşey net işte bizim kaçakçı devletimiz olmasa algıda vergide düşük olacak açgözlü bir ülkeyiz ve bundan devlet payını fazlasıyla alıyor kdv.ötv.yazım parası.evvelsi gün su parası geldi 15 tl haybeden devlete gidiyor buna kim dur diyecek ki bizim kullandığımız aletler milyarlık düşünsenize 2x alacaksınız 2500 tl ya pa 80 fiyatına nasıl süper herkes istediği klavyeyi de alır cihazı da ama böyle gitmemeli saygılar...

Bunlar dolandırıcı arkadaşlar yalan dolan inanmayın ben zamanında cok arastırdım western uniondan para istiyorlar gerisi yalan kanmayın sakın.