org fiyatlarına bakın

• Konbuyu başlatan gecer66
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 15
  • Görünümler : 6K

gecer66

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
tyros 4 black edition yamaha a2000
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: org fiyatlarına bakın

gercekten sasırılacak kadar var yanı yamaha tyros 4 1000 dolar keske turkıyedede olsa böyle bırsey... :)

arabistandan alinan mallar cin mali oluyo genelde, kalite yok IPhone geldi bana cok kalitesiz,ama orjinali ile birebir orglari siz düsünün artik..

Arkadaşlar bu fiyatlara inanmayın. 1000 dolara tyros mu olur. En fazla Türkiyedeki fiyatlardan %20 daha düşüktür. Daha düşük olamaz. Sitenin ne olduğu bile belli değil. Hepsi yalan.

arabistandan alinan mallar cin mali oluyo genelde, kalite yok IPhone geldi bana cok kalitesiz,ama orjinali ile birebir orglari siz düsünün artik..

arkadaşım.sen öyle diyorsunda,bir bakıma haklısın,ama arab ülkelerinin çoğunda satılan maldan alınan vergi olayı bize nazaran sıfır gibi bişey.bizde uyanık çok.devlet bir tarafdan yoluyor,esnafı diğer tarafdan(dürüst olan esnaflar alınmasın sözlerime)hiç dikkat ettinizmi aldığınız malın değeri siz alana kadar çok yüksek:rolleyes:senden sonrası ölü fiyatı:Dyaaa işte böyle bir ülkede böyle bir düzende yaşıyoruz:DNOT:yinede ülkemi seviyorum:)

Evet arap ülkelerinde dışardan gelen ürünler için çok düşük bir vergi alıyorlar. Dubaiden elktronik cihaz getiren akrabalarım var fiyatlarda %20 bazı ürünlerde %40'a kadar fark oluyor bizim ülkeye göre. Ama Türkiyede tyros 4 5500 dolarken sudi arabistanda 1000 dolar olması imkansız. Bu kadar fark mantıklı değil.

Cevap: suudi arabistan org fiyatları

bizim burdada genelde bulgaristandan alıyorlar, çünkü adamlarda vergiler çok düşük, bizim ülkemizdeki gibi insanları sömürmüyorlar. mesela 1 tane hyundai accent 0 km araba almaya karar verdiniz amerikada 13.000 dolar türkiyede 40.000 tl arabanın modeli kasası motor gücü herseyi aynı ama bizde hepsi vergiden ibaret...

Cevap: suudi arabistan org fiyatları

bizim burdada genelde bulgaristandan alıyorlar, çünkü adamlarda vergiler çok düşük, bizim ülkemizdeki gibi insanları sömürmüyorlar. mesela 1 tane hyundai accent 0 km araba almaya karar verdiniz amerikada 13.000 dolar türkiyede 40.000 tl arabanın modeli kasası motor gücü herseyi aynı ama bizde hepsi vergiden ibaret...

aynen katılıyorum:D inşallah günün birinde bu aziz milletimizde şöyle ucuz ucuz yamaha,tayros4,5 hyundaı elantra accent,ler kullanır:D:D:D:D

şu fani dünyada herşeyin en pahalısını biz kullanıyoruz en pahalı benzin başta olmak üzere sanırım en pahalı orglarıda biz kullanıyoruz ve bu ülke böyle giderse daha uzun yıllar birşey deişmez hergün çıkıp yok ülke şöyle kalkındı böyle kalkındı diyorlar ama halka faydası mı var benzin yine pahalı org pahalı araba pahalı ezilen yine halk :D sanırsam çok siyasi oldu :D:D:D

kardesim cok haklısın aynı benzın fıyatlarıda öle ulkeye benzin ucuz gırıyoo ama vergıden ucuruyolar

Bu alana bir cevap yazın...