Org arıyorum...

• Konbuyu başlatan minton
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 11
  • Görünümler : 4K

minton

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
Merhaba,
Yeğenimin orgunda ( 100 tl lik bir org) başladım ve şu an 1000 tl lik falan mümkünse sıfır bir org arıyorum. Güzel ritimleri olan hangi orgu tavsiye edersiniz.

Yardımcı olabilirmisiniz...

Cevap: Org arıyorum...

sıfır istiyorsan a300 tr v2 olabilir 2.el ise a1000 filan bulabilirsin ...

sıfır istiyorsan a300 tr v2 olabilir 2.el ise a1000 filan bulabilirsin ...

Aynen katılıyorum. Sıfır için o fiyata alınabilecek en uyun klavye a300tr v2 dir.

Ama ikinci el derseniz Roland GW8 ve Yamaha A1000 tavsiye edilir. Hele Tr olursa fiyat cüzzi, kalite kallavi.

Ne alırsanız alın, şimdiden hayırlı olsun...

2.el yamaha a1000tr roland gw8 korg ı30 sıfır ıstıyosan yamaha a300tr v2 bence 2.el a1000tr al derım hem dısketlı kendını gelıstırırsın

1000 tlye sıfır alma bence çünkü aldığın org yine çok prof olmaz ikinci el temiz orglara bak başta a 1000tr olmak üzere roland gw8,exr 46 korg serisinden korg pa 50,i30 falan bak pişman olmassın a300 al desem ilerde düğün falan yaparken çok zorlanırsın öteki orglara bakarsan arkana bakmadan devam edersin

a1000 tr gibi ikinci el temiz bi alet alırsan gayet iyi senı idare eder diye düsünüyorum uzun bi sure de calarsın ama a300 tr gibi bi alet alırsan 3 4 ay sonra kendini biraz daha geliştirince sana amatör gelmeye başlar....

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Yamaha a1000 tr yenisi ne kadardır

Bu arada korg i30 nasıldır?

temiz korg i30 var bende...sehpası , çantası , 10gb hardisk , ve çeşitli setleriyle birlikte satılık...fiyat olarak 1000 tl..piyasası bu fiyatlarda zaten..ilgilenirsen tel 0 541 465 01 71...

korg i30 açıklayacak olursam çok kral bir alettir...tuşesi çok güzel yani piyano tuşları gibi çok yumuşaktır çok rahat bir kullanımı vardır...dokunmatik ekran..tonları çok güçlüdür soundları falan..yani daha çok özelliği var ...ama dediğim gibi çok baba alettir..bence i30 al derim..düğün ve sahne kullanımı için ideal bi cihaz..düşünürsen yazdım zaten elimde çok temiz i30 var...