Org almak istiorum ltfen yardın ! ! !

• Konbuyu başlatan seco_35
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 15
  • Görünümler : 4K

seco_35

Paylaşımcı üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 800-PA 3X
2.500 Tl ye kadar org almak istiorum. Pa80 veya Pa500 düşünüorum ama Pa80 i daha iyi tanıorum pa500 hakkında pek bilgim yok Siz ne önerirsinz ? ? ?:D

Cevap: Org almak istiorum ltfen yardın ! ! !

2500 e temiz pa80 alırsın ama temız olanı

ne iş yapacağına bağlı ikisede güzel 80 de sample var ikinci el temizini zor bulursun, 500 de sample yok ama onun dışında çok güzel cihaz, bak dene gör öyle al derim.

Ben de kesinlikle temizini bulabilirsen pa 8o almandır.Pa 5oo ara alet ve smple olayı yok.
Pa 8o için dikkat et ve temiz olması önemli sonuçta 1o yıllık bir alet.

KARDEŞ EĞER YAMAHA DÜŞÜNÜRSEN SANA VERİYİM OR 700 v2 OLDUKÇA TEMİZ BENİM İŞİMİ GÖRMEDİ 0 538 933 52 98 ARARSAN GÖRÜŞÜRZ

Bende Temiz Bi pa 80 Var iStersen sana verebiLirim 16 Mb özeL seTim yükLü isTersen anLaşabiliriz
Msn adresim lower.qrable@hotmail.com

merhaba arkadasım obsessed e cok katılıorum ben de org alcam ama amator oldugum ıcın ndahı 2. ele gırmıorum 2500 ona vercegıne 2500 ver sıfır pa 800 al bence 1000 lıra nborca gırmeye deger yanı 10 yıllık makına yaa nesıne guveneceksın.. ıstanbulda catır catır boyama kasa montalama yapıolar onu....

kardeş ne iş yapacağına bağlı. eğer korg düşünürsen biraz daha maddi oalrak çıakrsan 800 al derim. ama yok ille o civarda istiyom dersen kesinlikle pa80 al. pa500e bulaşma nevale sıkıntısı var. pa80de öyle ir derdin olmaz hiç yoktan.. ama yamaha düşünürüm dersen al bi or700v2 paşalar gibi kullan. ama işlemeyide bilmen lazım yamahada.

pardon 3500 demek ıstedım ayrıca pa 800 un de yapımı bıttı son serı bu ay gelıo sıparıs verdım beklıorum... bende de tam 2700 var ama bankadan kredı cekmeye deger abı bence bıraz daha dusun otur da.