Or700V2plus Uyumlu ExtremeSet Part 1

• Konbuyu başlatan Dr.Salim
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 31
  • Görünümler : 9K
Cevap: Or700V2plus Uyumlu ExtremeSet Part 1

Çok teşekkürler Salim Bey,
emeklerinizin hakkı ödenmez...
İyi çalışmalar...

bu verdiğiniz dosyalar or700tr v2 için olurmu, yani bunları usbden okutunca bizim or700tr v2 plus mı olacak aydınlatırsanız sevinirim.

bu verdiğiniz dosyalar or700tr v2 için olurmu, yani bunları usbden okutunca bizim or700tr v2 plus mı olacak aydınlatırsanız sevinirim.

:) yok hocam plus olmayacak siteyi biraz daha kurcalarsan gerek bilgileri alabilirsin ama ben yinede sorunu cevapliyim sanıyorsam senin ki v2 eğer plus yapmak istiyorsan Can bey'e orgunu götürüp çip değişimi yapman gerekir aksi taktirde bu extreme seti kullanamazsınız ayrıca tabi bu plus sayesinde bir çok yeni ses ve kit lere vs. şeylere sahip oluyorsunuz forumda demolar var dinleyebilirsiniz isteye göre beğenirseniz yaptırırsınız gerekli bilgileri okuyun sitede bolca yazıldı.

Şaka yapıyorsun herhalde nuce66

Bu arada çok güzel olmuş eline sağlık işte bu yaaa....

Şaka yapıyorsun herhalde nuce66

kusura bakmayın orgu yeni aldım acemice öğrenmeye çalışıyorum, bu arada v2 uyumlu musicfinder dosyası varsa elinizde lütfen paylaşırmısınız

salim kardesim cok saolasın yıne yaptın yapacagını ALLAH gönlüne gore versın

hehehe :) korkmayın abi sapa sağlam ayaktayım sadece işlerim biraz yoğun pek fazla nete giremiyorum idare edin... Yaşar abiye de bunu iletirsen sevinirim :D

Sen iyi ol da gerisi mühim değil.Ama alışmışız sana sensiz olmuyor.Bize de hak ver :D

salim ellerin dert görmesin kardeşim sagolasın

Hocam hepsi çok güzel olmuş teşekkür ederiz.