OR700V2 ip uçu?

• Konbuyu başlatan maxman
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 21
  • Görünümler : 4K
hayırkı olsun,gerçekten pişman olmayacağınız bir karar vermişsiniz...

müzisyen satmak için allet almaz kullanmak için alır almadan satmayı düşünüyosan hiç alet alma bence hangi aletti alırsan al satarken muhakkak zarar edersin yamaha or 700 v2 süper bi allet hiç düşünme al kolaygelsin

hayırlısı olsun en iyi kararı vermişsin güle güle kullan bol kazançlar...

Hayırlı ve uğurlu olsun güle güle kullan bende de V var gayet güzeldir. Saygılarımla,

tekrar sagol mehmetcıgm :) sizlerde sağolun üstadlarım.

orgunuz hayırlı uğurlu olsun inşallah ...e darısı benim başıma artık ...çünki tam v1 almaya karar vermişken v2 yi duyunca onu bekliyim dedim ve artık daha bekleyemeyeceğim çünki bu aletin hakkında pek olumsuz şeyler duymuyorum sizdende bu orga ilk temas etme anınızda neler hissettiğinizi nelerle karşılaştığınızı olumlu veya olumsuz yanlarını anlatmanızı rica ediyorum ..birde sıfırmı alayım ikinci elmi bir kararsız kaldım yani...ama bu ay içinde mutlaka almam gerekiyor.

Sitede V2'nin ikinci el ilanı vardı. Salim açmıştı sanırım. Eğer bir kaç aylıksa, hiç düşünmeden al. Kolay gelsin.

Sitede V2'nin ikinci el ilanı vardı. Salim açmıştı sanırım. Eğer bir kaç aylıksa, hiç düşünmeden al. Kolay gelsin.

24 saattir cevap bekliyoruz ruhi abi o ilandan.:)yazdım istdim orgu ama arkadaş yok ortalarda henüz.

Bu alana bir cevap yazın...