OR700V2 ip uçu?

• Konbuyu başlatan maxman
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 21
  • Görünümler : 4K

maxman

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
-
merhaba arkadaşlar or700v2 alcam yarın ıstanbuldan doremusıcten v2 yi en iyi ayırt etme yönü türkçe menü diyorlar fakat menünün tamamı türkçe değilmiş sanırım.Cihazı teslım alırken acıp bakıcam neresinden anlarım or700v2 oldugunu.Birde pa500 le fiyatları baş başa hemen hmen önerirmisiniz ?

Dore müzikten alacaksan hiçbir tarafına bakmana gerek yok. O zaten V2 dir.

hocam doreden alacağım diyorsanız öyle bi kuşkuya kappılmayın.evet menünün tamamı türkçe değil,belli başlı yerler türkçe.türkçe menü sayesindede istediğiniz yere rahatlıkla korkmadan girebiliosunuz.evet pa500 ile fiyatları aynı.ben pa500 ü aldım 4 ay kullandım,elimden zor çıkardım:)))))

Tabi ki v2 al derim.Pa 500 ritmleri iyidir ama sesler öyle değil. Ayrıca pek sağlam değildir!

evet bide hiç tutulmadı dıyolar pa500 ıcın satarken cok zarar edersın dıyolar, hoş yamahanında 2.el piyasası ona keza ama :)

arkadaşlar az önce aldım cihazı çarşamba elımde inşallah.İst. Dore musicten aldım.Artık or700 hakknda sorularla kafanızı şişirmicem :d tabi keşvetme aşamasında yardımlarınızı beklıyorm

hayırlı olsun,takıldığınız yerde sorularınız için konu açınız cevaplanacaktır.
öncelikle üstkonulardaki sabitlenmiş konuları ve kullanım kılavuzunu incelemenizi öneririm...
selamlar

Hayırlı olsun. Güle güle kullan.

hayırlı olsun.allahım kolaylık versin.yamaha bi dünuyadır.umarım içinde kaybolursunuz.iyi keşifler üstad. ;)