or700 v2 ye uygun bir ritim isteği

Akın 17

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yamaha or700 v2
nikah masasının or 700v2 ye uygun ritmi varmı arkadaşlar. sevdiğim kız eğer evlenirse düğününde bunu çalıcam dayak yesemde olsun..

Cevap: or700 v2 ye uygun bir ritim isteği

Buyur Kardeşim,
Ritmi yükleyebilirsin..
Nikah Masası için uygun bir ritmdir

Ekli dosyalar

• PopBallad.S375.zip
    10.6 KB · Görünümler: 183

Sevdigin kız dügünde seni mi tutacak. Parcadan once kafama takılan baska seyler var. para alacak mısın ? ve gercekten dügünü calacak mısın ?

ümit besen geçen yıllarda ibo show'a konuk olduğu zaman korg pa 80 ile bu şarkıyı canlı çalmıştı herhalde o şarkı için uğraşılmış bir ritimdi. belki yamahada'da kullanabileceğim böyle ritimleri arkadaşlar yapmıştır diye düşündüm. benimki biraz fantazi tabiki.. bellide olmaz ama.. :)

Bence düğünde çalmak yerine CD'ye kaydet ve hediye olarak postayla gönder.:D Boşu boşuna dayak yemeye değmez.:) Sevgiyle kal.

Belki bu da işine yarayabilir. En azından bir fikir verir. Kolay gelsin.

Ekli dosyalar

• BOLERO- 1.S766.zip
    12.4 KB · Görünümler: 157

Ruhi abi bu arada senin topladığın ritimleri genelde kullanıyorum hepsi süper eline sağlık.

bence ruhi abinin yolladıgı ritmi al kızın düyünnündede git nikah masasını söyle orda bi güzel dayagı ye kızda bu sahneyi görsün bence anlamlı bi dayak olur

ruhi abinin yöntemi daha ii kardeş düğünde dayak yemek sakat iş salam cıkamazsın
hatta kılip yap öyle gönder.salonun elektirik kaynağını patlat şehrin ceyranınıkes damadı kuaför çıkışı döv gelin arabasını süslendiktensonra bikilo tiner al yak
kayın pederi cocuklara taşlattır
amma kaptırdım kendimi haaaa

senin düşündüğünü ben yapacaktım bu yaz.haberim yoktu salona bi geldiler neye ugradığımı şaşırdım.sahnedeyken kızın abisi görmüş beni.müdüre piyanisti yollayın biz bunu istemiyoruz demiş.müdür de sen başka piyanist bul ben yollarım demiş.sonra bişey olmadı tabi.başlarda uyuzluğuna ikimizin sevdiği parçaları çaldım gözleri doldu zavallının.evlenmekten vazgeçip rezillik çıkmasın diye kısa kestim.ben programı normal bi şekilde yaptım.hatta amcası istediği parçayı çaldım diye bana bahşiş bile verdi.ama kız bi sefer bile kalkıp oynamadı.cenazede gibi yüzü asıktı zaten.düğün bitince de doğru içmeye gittik tabiki.ertesi gün evde anlattım bizimkiler şok oldu.
sana tavsiyem göz göre göre gitme o düğüne.düğünü alan arkadasınla yada salonda calısan arkadasınla konus aranızda anlasın baska isi warmıs gibi salona seni yolluyomus gibi yapsın.emin ol baska çareleri kalmadığı için ses çıkartamaz kimse.orda seni görmek ona yeter de artar bile.